Přejít na výpis diskuzí
První ze dvou Dark Souls III DLC s podtitulem Ashes of Ariandel zavede hráče do nové oblasti
24.8.2016 | Petr Poláček
84 příspěvků
-
hm to byla reakce na Benyho
-
hral jsem 1,2 i 3 na klavesnici s mysi a pohoda...co se tyka multaku, tak snazit se trefit totalne zalagovane a teleportujici se postavy, ktere maji ping asi 1000 tim, ze budu machat do prazdna...fakt ne, dekuji
-
Mám gamepad, ale stejně hraju na klávesnici a myši...bezproblémů. :)
-
DS příběh má stejný význam asi jako texty Richarda Krajča
-
Vole ja mam v DOTA2 2k hodin a miluju DS! Nehaž nás do jednoho pytle s CSkářema :D
-
Příběh DS je ve skutečnosti parodie, ironizující sama sebe a snad všechny existující klišé, záměrně do extrému přestřelený brak, především si ale dělá srandu z fanatických fanboys, kteří toto nikdy neprohlédnou a ve svojí zaslepenosti a snaží se v těch blábolech hledat neexistující významy a smysl, který tam neni, zatimco se Miazaki směje až se za břicho popadá tomu jak jsou fanboys hloupí a žerou mu to
-
Jedna z nejlepších herních serii vubec.
Lituju lidi co hru/hry vynechali jen kvuli tomu, ze nejsou schopni hrát na gamepadu.
Ja to zkousel chvilku na klavesnici a to se nedá, naštěstí nežiju v krychli a spolu s třetím dílem jsem si k PC pořídil i Xbox1 gamepad (x360 je nepoužitejnej díky dpadu) a hru si tak naplno vychutnal aniž bych musel řešit nějaký blbosti s tim že k+m není dobrý... neni a právě proto je tu gamepad.
Zatim je to taky jediná hra u který jsem ten gamepad u PC hraní použil, zkoušel jsem F4 a W3 ale to se na gamepadu prostě nedá :D Takže tak. Hrál jsem kromě dvojky všechno Demons, DS1 a 3 a nemám dost. Na DLC se neskutečně těšim a jako u jedné z mála her vim, že je na co, protože zážitky s hraní DS her jsou vždy fantastické a jedinečné. Takové zážitky, které u žádných jiných her nepocítíte... opravdu lituju lidi co si to nechali ujít!
Jo a ten multák tam <3 -
https://www.youtube.com/watch?v=JX81y_t405s
Odpočiň si od toho trollení taky *3* -
Jj ten "příběh" je největší joke týhle kýčovitý japonský trapárničky, nalijme si čistého vína hra má dobrý bojojový systém ale zbytek je hrozný brak
-
existuje milion a jedna sumarizace jedničky. Když tedy nejsi schopen:
http://www.strejda-google.cz/#dark+souls+story+summary -
tady tenhle příspěvek tu píšeš tak podvacáté *4* To máš někde uložené a jenom kopíruješ? Navíc už ti to bylo několikrát vyvráceno *3*
-
já jsem si první DS docela užil. Byla to zábavná akce s výbornou atmosférou těch lokací. Dal bych té hře tak 9/10. Ale ten příběh žádný velký smysl nedává a lidi co tvrdí, jak je úžasný, v něm nejspíš vidí víc než tam je a opájí se tak vlastními fantasiemi. Většina toho jejich "lore" se týká detailů, tj. domýšlení příběhů jednotlivých postav ve hře. Ale ten příběh hlavně nedává žádný smysl jako celek. Vždyť posuď sám: utečeš z cvokhausů pro zombie, zazvoníš na dva zvony, což probudí mluvícího hada, který ti řekne že máš jít do města získat lord vessel. Pak potkáš ještě dalšího mluvícího hada, mezitím posbíráš jakési kousky duší, které ti umožní znovu zažehnout plamen. Ten příběh jako celek je hodně divný, hodně nezajímavý, nedává žádný smysl a pokud tam ten smysl někdo vidí, tak spíš pracuje jeho fantasie než realita. Ale hrálo se to dobře.
-
Koukam, ze je tady mnozstvi expertu na lore DS. Mam odehrano neco v Demons, DS1 a DS3 (ne nejak moc, dohromady kolem sta hodin). Snazil jsem se lore a pribeh pochopit, ale vubec se v nem neorientuju. Je to jedna z her, ktere "chci mit rad", ale moc mi to nejde, zejmena kvuli zmatenemu podani pribehu. Mohl by mi tedy nekdo, nejlepe vogon, ten lore a pozadi souls her nejak strucne vysvetlit? Myslim to naprosto uprimne, neni to trolling, pri tom jeho teoretizovani mi spadla brada, je videt, ze se fakt vyzna. Ja v soucasnosti beru DS tak, ze tam pobiham po strasne zmatenem svete, kde se deje vsechno a zaroven nic... Dekuji
-
jen je škoda, že ty designy bossů už nejsou tak nápadité jako dřív. (alespoň podle toho co zatim ukázali)
-
kdyz to sype...navic nemusi vymyslet nic noveho, muzou sazet jedno pokracovani - datadisk za druhym
-
Sládká koláče *14*
-
Napsal bych raději temná hra, když už neumím anglicky. Temná games je do očí bijící.
-
wau anonymku... tobě musí být tak 12 let a sleduješ fattypillowa... fakt joke na úrovni...
-
ne tak jako tvoje komenty.... *3*
-
samozřejmě že víš *3*