Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pod to bych se podepsal.
  • Asi tak. Pridavam se k dalsim. Jako maly kluk jsem hltal stredovek, starovek, proste celou historii. Samozrejme jak rytire, vojaky, valky, tak ale i s postupem casu zivot celkove. Podobne hry na prvni pohled nabizi moznost se ponorit alespon touto cestou do toho zivota. Stejne tak jsem mel moc rad budovatelske historicke strategie (pr Cesar - budovani na prvnim miste, vojaci jako doplnek) nebo zivot v minulosti z urciteho pohledu (pr Guild hry). Uzival bych si to se vsemi klady a zapory, prozivat zivot stredoveku, od zacatku, pres moznost vyberu role/obzivy od kovare, obchodnika, lapky, rytire, zoldaka a ja nevim co jeste. Ale obavam se, ze tady zhrouti jen do boje mezi sebou, at uz jednotlivcu, mensich nebo vetsich skupin a ty dalsi, kteri se chteji venovat mene prozaictejsim vecem, to proste prestane bavit. Jake reseni? Treba pri obrane dat slusne bonusy, utocnikum postihy nebo mit casem skupinu AI (najemnou partu zoldaku) jen pro obranu skromneho/vetsiho majetku. Pak by to mohlo byt zajimave. Netusim jak to nejlepe prevest do MMO hry, ale urcite vyvazeni by stalo za to a moc. Lide na siti vzdy budou fungovat jinak nez v realu...
  • Mam stejny nazor jak autor clanku. Online hry ktere stavi na spolecnem budovani a staveni jsou dopredu odsouzeny k zaniku. Hraci budou predevsim hledat prilezitosti k niceni a zabijeni. Za timto ucelem spojovani do skupin funguje. Pokud by hra nabizela dobre zvladnutou umelou inteligenci, ktera by to budovani zastoupila a hraci kteri patri do mensi skupiny "stavitelu a sberacu" by se k ni mohli pridat, pak by to smysl melo. Nicitele by meli nejenom vic prilezitosti pro zabavu, ale i tezsi situaci.
  • DeDy
    Takovouto hru jedině s kamarády + AI. Jinak je to flustrace.
  • Budování jo, ničení zbytečný. Kdyby aspoň to ničení dokázali dobře vybalancovat. O tom mám ale pochybnosti. Snad bude více serverů a některé budou čistě na budování.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit