Přejít na výpis diskuzí
PS Vita Slim v Evropě nahradí původní model
30.1.2014 | Ladislav Loukota
36 příspěvků
-
Za 2500 to nezni spatne hele mas v ty cene i tu kartu?
-
To všechno záleží na jasu a podmínkách při kterých se telefon používá, ale slábnutí barev, to je prostě technologický fakt, který ani ty nezměníš. U mobilu je navíc ta výhoda, že jeho použití je minimální. Na konzoli se počítá s dlouhodobým hraním, klidně několik hodin denně, navíc životnost PS Vita je určitě mnohem delší, než životnost běžného telefonu. Dneska už je telefon spotřební zboží. Já jsem určitě pro LCD displej, i když by se dalo najít i lepší řešení, třeba super LCD co používá HTC. Ten je mimochodem mnohem hezčí.
-
to je ale krasny nesmysl... na mem mnoho let starem a velice pouzivanem galaxy nexusu vypada oled pri srovnani s novym kouskem stale identicky
-
tak ten LCD bych překousl, kdyby se to výrazně projevilo na ceně. pro mě je to pořád drahý :) (navíc když to srovnám se svým PSP, který jsem měl za 400,-). takhle dřív koupím PS4 než PS Vitu :)
-
Prodam Vitu za 2 500+16Gb karta. Jen se me tady v byte vali a potrebuji se ji zbavit.
-
Oled vymeni za LCD, takze zarizeni bude tenci a vydrzi dele.
Co to je sakra za blbost. Jednou z hlavnich vyhod oled je krom jineho to, ze nepotrebuje podsviceni, tudiz nezere tolik. A pro me hlavni vyhoda vyplyvajici z absence podsviceni => cerna=cerna zmizi taky.
Pokud tedy nova Vita vydrzi dele, bude to pravdepodobne spis lepsi baterkou nebo jeste pravdepodobneji pouzitim komponent vyrobenych pokrocilejsim vyrovnim procesem. -
díky
-
Vnitrni pamet, lepsi start a select, mini usb konektor - to je vyznamny prinos, ale to LCD, kdybych mel ted kupovat vitu, tak to je fakt dilema. Ale chapu, ze Sony musi srazit vyrobni naklady, kdyz ma nizke prodeje.
-
Já jsem zvědavej jestli Sony přectaví noví mobil ve stylu xperia play s grafickým čipem tegra k1.
-
Markantní jedině v tom, že OLED má tragickou životnost.
-
Ano viděl.
Jako není to zase tak strašný, ale jen do doby než je vidíš u sebe, tam to vynikne fakt moc. Bohužel levnější výroba má přednost. A přitom svého času byl právě onen AMOLED jeden z největších taháků tohoto zařízení. -
https://www.youtube.com/watch?v=vW7TzE9LnBQ
-
Dokud ty hry budou tak drahé, obávám se, že si tento skvělý gadget publikum nezíská. Mimochodem místo volovin jako FPS by měli vyvíjet originální supr hry jako je nintendovská Zelda, Mario, Pokémoni a spol ... na původní psp byl skvělý wipeout, lemmings, nebo LOTR tactics ... zatím kromě Raymana to nemá ani jednu hru, kvůli které bych si to koupil.
-
rozdiel medzi OLED a LCD je markantný ...takže PS Vitu si už asi nikdy nekúpim, teda pokiaľ budú na sklade len lacné LCD verzie :)
-
a viděl jsi tu slim verzi? je to opravdu takový rozdíl?
-
LCD nebrat!!!
Pokud máte někdo o Vitu opravdu zájem, tak rychle kupujte s AMOLEDem.