Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taky nechapu tvoji logiku. Dam ti priklad mas byt mas ho zabezpeceny heslem ja jsem "zlodej" ktery prolomi tvuj alarm ale nic ti nevezmu jen dam heslo s adresou na internet.Myslis si stale ze jsem nevinny protoze jsem ti nic nevzal?S tim servisem jsi uplne mimo vyrobce uz dostal za vuz zaplaceno a servis nekodi vozu!Ale jina by byla kdyby v nejakem servise byl profik co se dostane do novych mercedesu a da navod na net jak je odcizit taky si myslis ze je to ze souladu se zakonem?Min. napomahani v trestne cinnosti s umyslem odcizeni veci.
  • já jen .... plati snad piráti výjoj her ? Kdyby nebylo piratu nebylo by potřeba ochran....atd.
    Jinak jesti si tam chtěji dát linux tak klidně v tom souhlasim.
  • Ach jo srovnani konzole a auto je uplne mimo misu nevim kdo s tim zacal na netu. Vyrobce vyrobi a proda vuz tim jeho zisk z vozu konci u konzole jde o penize z prodeje her a ne male proto ten humbuk okolo toho prolomeni chapes.S autem uz to prosim te nikdy nesrovnavej vy pada to divne ;-) Moje reakce byla na to tvoje srovnani ze je to trestne az ve chvili kdyz vjedes na komunikaci a abys pochopil tu trestnost tak jsem napsal ze on na tu komunikaci vjel. A je VELKEJ rozdil pokud by si tu "modifikaci" nechal pro sebe/dost mozna by to sony nechala byt/ nebo dal navod na net a auta nech stranou tady jde o penize z her..Ja uz nevim jak to psat abys to pochopil
  • "Co se tyce toho prirovnani s tim autem myslim ze on to porusil prave v ten okamzik kdy to dal k dispozici na net"

Takže tím vlastně říkáš, že když dám na internet návod jak vyměnit ten motor, takže mě za to taky můžou potrestat? :D

Ach jo, pokud je něco trestný, tak je to trestný a je jedno zda to dělám někde v soukromí nebo je to na netu, jestli se snažíš říci, že kdyby to nedal na net, tak je to prolomení v pohodě a průser je to až po zveřejnění na netu, tak jsi zase vedle. Modifikace mého koupeného stroje trestná není, tudíž ani její uveřejnění na netu, howgh.
  • Ted uz je to vcelku jedno pravo a svobodu vidime kazdej trochu jinak podle rozhovoru z GeoHotem mi prijde ze uz je poucen pravnikem jak presne odpovidat.Co se tyce homebrew programu tak zatim delaj vic skody nez uzitku viz.trofeje.Co se tyce toho prirovnani s tim autem myslim ze on to porusil prave v ten okamzik kdy to dal k dispozici na net "proste vjel na komunikaci"
  • Tímhle si si docela nakakal do pusy. Když už se tu níže pohoršuješ nad proloměním ochrany a pirátěním, tak tě chci jen upozornit že bazarový prodej v podstatě neni legální, je pouze tolerován, ty si nemůžeš hru prodávat jak se ti líbí, vlastníš pouze licenci a ne ten kus softwaru a s licencí si nemůžeš dělat co chceš. Největší prdel je, že bazarový prodej na té nelegálnosti profituje, ale stahování warezu, i když je špatný, tak se na něm aspoň ve většině případů nikdo neobohacuje a ten kdo stahuje nikomu nic neplatí a nikdo na tom nevydělává, alespoň ve většině případů.

Suma sumárum, si asi ten poslední kdo se může pohoršovat nad prolomením ochrany PS3, škodu totiž působí až ten co si stáhne pirátskou hru a ne ten kdo prolomí ochranu narozdíl od tebe který si ještě o svém jednání myslí, že "je to pohoda" :D
  • nazývej si to jak chceš, modifikace znamená - úprava, a úprava to je, už nevíš kam tak slovíčkaříš. A neni problém uživatelů že nějaká firma, v tomhle případě Sony vrazila do ochrany balík, je to můj majetek a já si na něm můžu prolamovat co chci, je to jako tu mojí konzoli rozmlátit kladivem a ty by si křičel co jsem to za gaunera, víš co to Sony stálo vyrobit? :D

Ať uživatel ztratí záruku, ať ho klidně při odhalení hraní nelegální hry odstřihnou od podpory, všechno tohle je hádám v podmínkách užívání, které nejsou v rozporu s legislativou, takže má na to Sony právo, ale ať se vlastníci nebuzerujou za to, že si svou konzoli upravili, je to JEJICH majetek. Sony nemůže diktovat jetli se v tom člověk smí vrtat nebo ne, EULU si můžou strčit za klobouk, zákony, které by vlastníkům nějakého přístroje zakazovali se v něm vrtat neexistujou a neni to zakázané a co není zákonem zakázané je dovolené, howgh. Bránit se můžou ale jejim to prd platný, protože právo neni na jejich straně.

Hlavně že ty evidentně chápeš úplně všechno, to mě uklidňuje.
  • "jen za tu pouhou modifikaci" tak takhle nazyváš prolomeni ochrany konzole? To z modyfikaci nema nic společného.Sony do vyvoje muselo dat hromadu penez a je logicke ze se budou branit proti "odemceni" ochrany.Vubec asi nechapes co píšes.
  • Přečti si diskuzi a je to vyřešený...

Ale čistě hypoteticky, i kdyby sony nikdy možnost jiného OS neodstranila a šlo by třeba o kauzu prolomení nemožnosti hrát pirátský hry, tak to na věci nic nemění! trestaný má být tak maximálně ten kdo si pirátskou hru stáhne atd. ale nemá být nikdo trestán jen za tu pouhou modifikaci svého legálně zakoupeného přístroje. Je to to samé jako když si do auta vrazim motor co nemá homologaci nikde na světě a oni by mě zavřeli už jen za to, že jsem to do toho auta dal, trestán mám být totiž až ve chvíli kdy s tim vyjedu na pozemní komunikaci.

Ať se ti líbí nebo ne jde práva a svobody, kterých se většina lidí ráda vzdá, ale pořád jsou lidi, který si nenechaj sr*t na hlavu a svoje práva budou hájit, takže já mu fandim.
  • smejki
    "Ano Sony vydala možnost mít jiný OS jenže už nikdo nepíše proč ho zatrhli."
    píše se to furt, ty rozumbrado. Jen idiot by si dovolil téma rozebírat, aniž by toto věděl.
  • smejki
    bazar je snad největší podvod, jaký může existovat. kam se hrabe warez

ale jak tě tak čtu, tak jsi zcela minul středobod celé debaty a tvůj technický rozhled je nuzný (nebo je to možná jen vyjadřovací impotence. tohle je prostě vlastňák jako hovado: "Nechci aby sony mela "SVOBODU" jako na pc myslim tim Torrent :-(" )
  • V tom je pravě ta logika Hot geo neni uživatel ps3 pro nej je to další zářez na pažbě bohužel prave kvuli nemu je to vsechno a pak se tu ukaze par pc hracu a melou tady neco o svobode je dobre si to projit od zacatku proc vlastne sony odstranila other os z ps3 bohuzel a Americe muze i zlodej vyhrát.Nechci aby sony mela "SVOBODU" jako na pc myslim tim Torrent :-( neni problem si koupit hru a zase prodat dal tak to delam ja a ver mi je to pohoda
  • smejki
    proč by tam lezli?
  • no Sony vydala možnost mít jiný OS jenže už nikdo nepíše proč ho zatrhli. Právě kvuli Hackerům krerý se začali vrtat v OS jen aby prolomily ochranu konzole ještě se s tím frajeřili na YouTube "proč to dělali když tam byl OS plně k dispozici?Jednoducha odpověd vid te."Jsou to zlodeji nic vic.Ano Sony se proti tomu začalo tím že odstranily other os ale místo toho aby se nadavalo na hackery kvůli kterejm to vzniklo tak si lidé obracej zlost na sony.Ale je to jen o vidine možnosti hrát zadarmo zabaleno do keců o svobodě.A propo na ps3 vebech vetšina uzivatelu je na strane sony je vidět že tam moc PC uživatalé nepišou.
  • Ano Sony vydala možnost mít jiný OS jenže už nikdo nepíše proč ho zatrhli. Právě kvuli Hackerům krerý se začali vrtat v OS jen aby prolomily ochranu konzole ještě se s tím frajeřili na YouTube "proč to dělali když tam byl OS plně k dispozici?Jednoducha odpověd vid te."Jsou to zlodeji nic vic.
  • nápodobně Bobe, nápodobně.
  • K tobě skutečně škoda slov.
  • smejki
    touché
  • Má s tebou diskuze smysl, když evidentně nečteš co píši viz

"celková míra pirátství byla např. v roce 2009 43%, to že u nějaké hry je třeba 90% neznamená vůbec nic, průměr jsou data na kterých se dá aspoň trochu stavět, takže tvoje opírání se o příklady konkrétních her nebo vývojářů jsou naprosto irelevantní"Ještě můžeš začít tvrdit, že míra pirátství čistě jen PC her je kolem 60-80% jak tvrdí vývojáři a distributoři což znamená že realita by mohla být kolem 45-65% vzhledem k tomu, že nadsazovat tyhle údaje je oblíbená praktika

Přečti si to ještě jednou, akorát papouškuješ co jsem už napsal, až na to, že já uvádím míru herního pirátství čistě jen na PC 60%-80% což jsou údaje od vývojářů a distributorů, kde si ty ale splašil těch tvých 90% (kam se ti zatoulalo těch 9% Bobe?) to opravdu netušim, tak aspoň že už nefušuješ do historie, podle toho jak šachuješ s čísly by to ale mohlo bejt hodně zajímavý : D O dalších faktorech toho údajného a zaručeného snad už ani nemluvim, to by bylo házení perel sviním.

Důležité je, že hack vrací původní funkci o kterou byli zákazníci okradeni a postihovat trestat se maji když už ti co prokazatelně stáhli nelegální hru a ne ten co hackem kromě možnosti využití jiného OS nabídl i možnosti pirátství. Fakt že neumáíš vysvětlit mnou položené otázky si vysvětluji tím že nevíš, nebo...?
  • Opravdu nechápu logiku některých lidí. Tím, že si někdo hackne konzoli ještě NEZPŮSOBIL žádnou škodu. Škodu způsobí až si pořídí nelegální kopii hry. Ale potom trestejte toho, kdo hraje nelegální kopie her a ne toho, kdo to umožnil. Zavřete servis, co provádí chiptuning, protože NĚKTEŘÍ, co si ho nechali udělat, jezdí jako hovada?

A že PS3 padla potom, co zakázali Linux? Nedivte se. Mezi Linuxáky je hromada opravdu schopných lidí, co si nenachá s*át na hlavu.

A proč nadáváte na piráty, že kvůli nim vy poctiví musíte trpět buzeraci od Sony (a pod.)? Oni piráti snad cpou do her otravné ochrany? Ne! Cpe je tam Sony (a pod.) a tím vás slušné buzerují (piráti ochrany obejdou a nezajímají je). Trestají vás za něco, co jste NEUDĚLALI, ale MOHLI byste. Je to stejné jak chtějí potrestat hackery, kteří si chtějí pustit Linux, ale MOHLI by hrát nelegální kopie her. Ať klidně žalují ty, co hry OPRAVDU hrají, ale slušný lidi ať nechají na pokoji!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit