Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • U nás jo.
  • smejki
    díky!
  • smejki
    Osobně zastávám ten názor, že nikoliv. Ovšem nemělo by to být postižitelné, pokud přímým důsledkem není škoda. Což je. Já Sony chápu. Nějak se nám tu prapůvodní myšlenka "konzole je nesvobodná, tak si zvykejte na to, že Sony diktuje vám" zvrhla na "mám svá práva, geohot má svá práva a tím pádem se můžeme svobodně vrtat v uzavřeném systému". nemůžete. Kdybyste si vážili svobody, tak uzavřené systémy vůbec nehrají první housle
  • a jediny kto bude moct ten pin zneuzit bude sam majitel tej kreditky... nikto iny.
  • The Yale Book of Quotations: “Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety.” Benjamin Franklin.
    Existuje spousta parafrazi mezi nimiz je i ta uvedena OPem, pointa sedi.
  • Samozřejmě, že to správné nebylo, Albert byl hrozně moc moc zlej, místo atomovky bylo určitě lepší podniknout invazi, která by podle odhadů stála život kolem 6 milionů lidí místo cca 240 tisíc co to schytali při svržení atomovky, matematika mi šla vždycky dobře a 6 milionů mrtvých je určitě méně než 240 tisíc no ne?
  • Aj ja ti dam priklad:
    r. 1939 Albert Einstein napísal list vtedajšiemu americkému prezidentovi Rooseveltovi, v ktorom ho informoval o možnosti výroby "mimoriadne účinnej zbrane nového typu", založenej na štiepení jadra uránu. Vieme ako to dopadlo.
    Aj kam.

"Bylo to spravne nebo ne?"
    "Nekdy je hrozne jednoduchy bejt frajer a nestarat se o ostatni... " nemyslim si
  • To by mě zajímalo, vztahují se zákony i na svobodu upravovat firmware? Pochybuji. To by znamenalo, že veškerý firmware je opensource. A pokud má mít uživatel svobodu si s tím dělat co chce, proč by Sony taky nemohla mít svobodu daného uživatele odpíchnout z PSN? Taky bych nechtěl, aby se mi po síti potulovaly potenciálně nebezpečné systémy.
  • jasny v tom pripade souhlasim :)
  • ona to byla spíš narážka na hloupost toho co on řekl než že bych opravdu nechápal proč si někdo kupuje konzoli :) chápu to, jen jsem chtěl naznačit jakou hloupost řekl.
  • ehm... ono to neni ani zdaleka take jednoduche ako si myslis:
    "1201(f)(1) Notwithstanding the provisions of subsection (a)(1)(A), a person who has lawfully obtained the right to use a copy of a computer program may circumvent a technological measure that effectively controls access to a particular portion of that program for the sole purpose of identifying and analyzing those elements of the program that are necessary to achieve interoperability of an independently created computer program with other programs, and that have not previously been readily available to the person engaging in the circumvention, to the extent any such acts of identification and analysis do not constitute infringement under this title. "

o iPhone sud rozhodol, ze jailbreak/homebrew je legalny, neviem preco by mal teraz rozhodnut inak.
  • "osobně nechápu proč si někdo kupuje konzoli"
    tak například ja jsem si koupil PS3 ne primárně kvůli hram, ale pro kombinaci mnohých funkcí, které umožňuje (blu-ray a DVD přehrávač, hry, internet, USB na připojení HDD a flashek, optika na propojení s kinem... atd...) řekněme že ji využívám mnohem více jako multimediální zařízení, než jen jako něco na čem si koupím a hraju hry... *4*
  • pepo zatvor tu hubu.
  • Sorry, ale tohle není svoboda, ale nezodpovědnost. A tomu hackerovi nefandím.
  • smejki
    až o tu kontrolu přijdeš, tak to poznáš.
  • smejki
    Stane, stojím za tebou. Mechanika myšlení některých lidí je až něuvěřitelná.
  • Proc ho zakazali je uplne jedno. Jestli jejich inzenyri tam tu moznost nejprve dali a az pote si uvedomili dusledky, je to jenom jejich hloupost! Vydali produkt, ktery neco umel a az kdyz zjistili, ze to vlastne neni moc dobry tam tu funkci mit, tak to zakazali. To se Ti zda v poradku? Za to by si meli sypat popel na hlavu oni, ze byli tak hloupi a ne to dohanet soudni obsilkou. Svou investici at si chrani. A jak spravne pises nekdo se ji snazi poskodit, ale ten nekdo neni GeoHot. Diky nemu Sony neprijde o zisky z her. Jak jsem psal uz nekde nize, GeoHotuv CFW umoznil jen otherOS...to az ten dalsi v poradi prisel s tim, jak upravit FW, aby sli hry z externiho HDD. To je ten pravej k soudu.
  • MrSanta
    Nechápu co se tady pořáda řeší. Sám velký a jedinečný guru joe jasně napsal že žádný funkční hack na PS3 neexistuje a nikdy existovat nebude *1*
    To jen tak na odlehčení ohnivé debaty.
  • Kdyby nebylo špatných chlapců , stále bychom tu měli inkvizici . Nebo snad ... *11*
  • ještě k tomu nechápání proč na to chce někdo linux, PS3 se celkem hojně používal a používá na renderfarmách od několika kusů po stovky až tisíce, což je celkem pádnej důvod proč tam chtít jiný OS a proč bejt nas*anej když to sony zatrhne, nemyslíš?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit