Přejít na výpis diskuzí
PS3 verze Diabla III se objevila v německém obchodě
4.6.2012 | Adam Homola
51 příspěvků
-
Lagy se casem vyresi, ale to nestaci. Endgame trpi vetsima problemama, viz snad splni co slibili na patch 1.0.3
-
to je dnešní doba, s tim už nic neuděláme. Teprve teď jsem si nahrál zaklínače 2 a hra celkem dobrá, ale konzoloid jako prase :( . No a co dneska neni. I tvůrci gothicu už dělaj pro konzole i valve, prostě všichni.
-
uplne by stacilo, kdyby za ty miliardy co trhli za rekordni prodeje koupili nove servery aby se slo normalne pripojit, nevykopavalo to hrace ze hry a nelagovalo to i v singlu este mesic po vydani, treba prave jako dik fanouskum co jejich hru kupovali jak divi.. :)
-
-.-
-
Na to uz je pozde, aspon at pofixujou vsechno co naslibovali.
-
Myslíš kompletně udělat celé nové Diablo 3? *15*
-
omg, at napred spravi PC verzi, nez zacnou delat PS3
-
Ehm?
-
Jen Betu.
-
To je pravda matně si vzpomínám na moje PS1 z brachem jsme pařily ve dvou byla to bomba.(beru zpět snad to gamepadem tak špatný nebude)
-
Budu se tvářit, že jakože mám tušení, co tím chceš říct, abys neměl potřebu tak podivně příště reagovat. *4*
-
To by se asi jen přepínalo podobně jako je to v Dragon Age si myslím.
-
Věř tomu, že ne. Diablovky se na gamepadu hrají velmi dobře.
-
Už v průběhu neveřejné bety Blizz upravoval a zjednodušoval ovládání a UI do podoby, která by konzolím sedla naprosto bez problémům... Taky je tu ta poměrně nenáročná grafika (jako u všech Blizz her) a náznaky od samotného Blizzu (respektive nepopírání portu na konzole). Spekulace to jsou tedy více než oprávněné.
-
Diablo 1 šlo hrát na gamepadu (PS1) celkem v pohodě. A Diablo 3 je sakra hodně jednodušší co se ovládání týká, takže v tomhle problém nebude.
-
Srovnáváš rok 2000 s 2012, jsi trochu mimo.
-
To druhý "jenže" mělo bát "ale" *7*
-
Jenže tam byly ještě skilly pod F tlačítkama, který člověk taky používal (aury, pokřiky atd.)... Jenže tlačítka pro ně by zabral opasek.
-
Souhlas. Teď to už vypadá pravděpodobněji.
-
To by bylo Diablo 2 pro konzole ještě lepší, tam by stačily jen ty dva skilly.