Přejít na výpis diskuzí
PS4 bude mít podporu Enlighten, koukněte na tech demo
19.3.2013 | Aleš Smutný
116 příspěvků
-
Já s jen myslím, že graficky budou po dobu nove generace konzoli vsechny tituly a to i na pc stejne:) Jestli dostane pc nejakou vychytavku, ktere si stejne pri behu hry nevsimnes, tomu nejaky velky rozdil nerikam:) Vsechny hry budou primarne vyvyjeny na ps4/xbox , na pc se exkluzivity vyvojarum delat nevyplati... i v cryteku to uz asi pochopili, tot muj nazor:)
-
že i když máte na PC directx 50 stejně nemáte co hrát
-
A počítač NASA náhou nemáš *1* ....Tady ale nejde o grafiku tady jde o to že potom všem povyku kolem PS4 jsem čekal něco lepšího.
-
Argumenty tipu, že PC je lepší něž konzole jen kvůli grafice je hloupost, protože každá plaforma nabízí něco co ta druhá zase nemá.
-
Mám PC, PS 1,2,3, Xbox 360, Wii, WiiU, PS vita, PSP. A co ty chces dokazat, tím příspěvkem o tom že to mělo PC v roce 2010/11. Ja jsem hrál hry které měly jenom pár pixelu a kralovsky se bavil, takže mě nezajímá co ma nebo nemá konzole a nebo pc za technologie pro lepší grafiku, pro mě jsou zasadní hry a jejich obsah v podobě příběhu a hratelnosti. konzole dnešní generace mají dostatečně dobrou grafiku a rozhodně neurazí.
-
A když přidaj další finty a oblbováky k tomuhle, nakonec by mohl výsledek na PS4 vypadat slušně...:)
-
Nechci ti kazit radost, ale vydanim PS4 se technologicky pokrok nezastavuje.
Jake technologie přijdou behem nasledujicich peti let nemužeš vědět.
Jedine co bude behem nasledujicich 5 let stejne bude zaostaly PS4. -
Uzasny BF3? Po dohrani singlu BF3 sem zacal trpet averzi k jistym technickym vymozenostem dnesnich her ktere me predtim nechavali klidnym. Od te doby mam uz za sebou nekolik her a kupodivu uz nikdy sem nemel pocit jako bych se na svet dival pres kur.vsky poskrabane kontaktni cocky, to se dosud podarilo navodit jen uzasnemu BF3.
-
A tímhle argumentem chceš něco dokázat?
-
Až bude mít PC HALO nebo Uncharted tak mě řekni
-
Oni jsou na konzolich radi uz jen za to, ze stahli zpozdeni jen na 2+ roky
-
Smrt si rika Enlighten
-
A bude mit dalsich 5 let po dobu zivotnosti nove generace konzoli:)
-
Hezký. Sice třeba v Uncharted sérii podobný scenérie taky byly, a vypadaly podobně, ale oni k tomu využívaly různý takový finty a oblbováky. Teď to bude real :)
-
Pekne, podobne mozna lip na me pusobily ruzna mista v Tomb Raider. Jinak od tech dema sem cekal vic.
-
Hezké ale tohle mělo PC v roce 2010/11.