Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neznam nikoho kdo by si poridil i5 a na nej "narouboval" jen 7850, to by bylo jako hazet perly svinim. *6*
  • Asi si propojím své pc okénko s led.Představ si ono to taky jde.
  • Veskoslav
    Jsou, ale nebudu zbytečně na Tebe patlat silami s přesvědčováním;)
  • neni nad slovenskýho plejstešňáka, který dělá chytrýho jen jak se mu někdo na tu modličku jen špatně podívá. Projdi si fakta a zjistíš že nikdy žádná konzole nebyla lepší než PC, a nikdy nebude. Na tom neni nic špatnýho (přecejen jsou to pořád Konzole), ale oni z toho dělaj vždycky obrovskou událost přitom se vlastně nic neděje. A nebejt PC tak nějaký konzoličky ani nemáte děcka
  • trafene husy zagagali, uz s predstihom si musia sugerovat ze ich sunky budu lepsie ako nenavidene konzoly

a ako dobre ze nevedia ani n o tom co je api ci direct to metal programovanie
  • TheGGG
    Viděl jsem pár těch rádoby emulátorů a musel jsem se smát. Užíte si na PC malé okénko s hrou já budu radši u své LED
  • A viš, že PS4 pohani zhruba překopana 7850?
    Za předopkladu, že by vselijaki majitelia i5 a 7850 poslednich 7 let nekupovali PC hardware, kde mysliš že by AMD vzalo prachy na jeho vyvoj?
    Mysliš, že by vyvijeli nove generace grafickych karet za dobre slovo, kdyby to nikdo nekupoval?
  • miker17
    A jéje zase někdo prorokuje zkázu PC.....
  • niektori uz s tym aj zacali lol

takisto sa treba pripravit na obrovsky narast poctu majitelov crosfire a sli vselijakych 7990, 690 a titanov lebo co nebude mat aspon 2 gpu ani nie je pc
    *15* *15*
  • Oni totiž budou mít pravdu.
  • miker17
    PS 3 emulator už dokáže bez problémů spustit hezkou řádku her(Uncharted I,II,GOW...) a počítám že do 1,5 roku půjdou skoro všechny. *3*
  • uz sa tesim jak po vydani budu vsade na forach vselijaki majitelia "i5 a 7850" sami seba kolektivne presvedcovat ze im to ide lepsie ako na ps4

hadam ze jeden z argumentov bude "ja si to radsej zahrajem v 640*480 so 120fps"
    *15* *15*
  • A mimoto netušim co na tom vypadá tak super že by mě to mělo přinutit koupit si nějakej plejstejšn když mam PC kde tohle je už pár let...
  • A co myslíš že by se stalo, kdyby opravdu žádný pokrok nenastal?

Proč přišla nová generace konzolí?
    Protože technologický pokrok hardware se viditelně posunul za hranici schopností PS3/XboX.

Kdyby hry na PC dnes vypadaly stejně hnusně jako na PS3, nebo lépe, kdyby současná technologie nebyla schopna překonat 7 let starý hardware, jaký by byl důvod a vůbec jakým způsobem by asi byly schopni vytvořit PS4?
  • na takyvyhle videa se*e pes... nic nerikajici jako všechny videa typu "Takhle to bude vypadat"
  • HALO ... HALO 1 na pc je.. ;) a je to pekna prujem.. na PC je mnoho lepsich fps.. btw jo a da se hrat myskou na pc mnam mnam
  • PC mám standart AMD phenom II x4 955, 4Gb ram, HD 6870. žadnej zazrak, ale co chci si bez problemu zahraju.
  • MidnighT91
    Tahle lokace je jako dělaná pro Tomb Raider...
  • Argumentovat zrovna těmahle hrama není dobré. Zmínil bych serii talas of, Xenosagu, Ni no kuni, xenoblade, Eternal Sonata, folklore, Atd. To jsou hry co si na PC nezahraješ, možná až na Xenosagu která jde hrát přes emulator na PC.
  • To až tak?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit