Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak hlavne prikazova ruzica a commander dalej pridali tam SL ale bez prikazovej ruzice je SL zbytocny a inac su squady ako z BC dalej pridali lietadla a vacsie mapy aj hracov coz je plus ale noz a granat tak ako SL pridali zbytocne lebo ked tam je autogrenade a autoknife tak je lahsie urobit to stlacenim klavesy nez vytahovanim co sa tyka tried tak tie su ako v BF 2142 ale ked uz dali neobmedzeny sprint tak tam nemuseli davat sprintboost to celkom pripomina marathon kombinovany lightweightom z CoDu a ked je tam medic a engineer tak autoheal tam dat nemuseli a autorepair uz vobec a bolo by fajn keby tam ostala aspon taka vec ze ked ma medic ozivi tak smrt sa mi nepripocita (viem ze tu bude HC ale pokila bude taky ultra ako hovoria tak 2 gulky z utocnej pusky do brucha a som dole a to potom staci zobrat LMG a s takou kadenciou jedna gulka ciel zasiahne a bude) tu je jednoducho vidiet ze je tu vela prvkov z BC coz by nemuselo vadit v niektorych pripadoch ale kompromis ala knife a autoknife je absurdny neviem ako bude vyzerat full hra ale zasadne sa menit uz nebude
  • tak opravujem sam seba, je to vyriesene tak, ze ked zmacknes F tak len seknes nozom, a ked podrzis F, tak noz vytiahnes
  • H4wk
    No definuj korene ktore sa zmenili... :)
  • hm, tak to je dost kravina, ked mozem kifovat a hadzat granat automaticky tak naco si ho kedy budem volit z inventara..
  • kazdemu je jasne ze to nebude remake BF 2 ale aj BF 2142 sa drzal korenov a oproti BF 2 priniesol urcite vylepsenia (vylepsenia pre squad leadera, rozne odomykatelne vylepsenia pre vojaka, psie znamky...) a ked ohlasili BF s tymi slovami ze sa budu drzat korenov a nespravia z toho BC tak som cakal nieco taketo cakal som ze tu budu zase novinky a vylepsenia ale ze sa to zase bude drzat korenov totiz pre tych ktori maju radsej BC 2 nez BF 2 je tu BC seria a naopak
  • No God here. F*cking God is dead. Devil comes.

http://www.youtube.com/watch?v=jsUJnIl_9-I
  • SA-reg
    ale ta grrrrrafika
  • H4wk
    3d spotting nie je WH
    WH mal len cheater ostatni hraci nie, 3D spotting ma kazdy takze je to rovnaka vyhoda pre kazdeho
    Je to dostupne len pri Normal mode, pri HC to nie je rovnako ako v BC2... takze komu sa nepaci bude hrat HC, pripadne pevne verim ze sa to bude dat na serveri vypnut.

BTW zabudate na to, ze BF3 je o modernom bojisku, kde bude aj podobny 'spotting' realny v priebehu niekolkych rokov (A mozno uz je), tak preco ho neimplementovat ?
  • H4wk
    Ludia, vy musie pochopit ale jednu vec, nikdy v zivote nedostanete rovnaku hru ako BF2, pretoze ta je len jedna... je predsa samozrejme ze musia ist napred a nemozu spravit z BF3 BF2 remake, aky by to malo zmysel.
    Zober si ze aj v BF2 boli oproti BF1942 novinky
    Ja vitam zmeny ako autoknife a autogrenade, ved preco nie ? Bude to mat kazdy takze ziadna vec navrch nikomu, stale to bude hra a ako kazda hra o skille
    Ja som skor zvedavy ako na tom budu heliny, som zvyknuty z BF2 na urcity styl letu a vlastnosti (Arkada) a dost ma sklamali v BC2, tazko ovladatelne, nedali sa robit podobne triky a velmi obmedzena vyska letu mi ich doslova zhnusili, tesim sa na BF3 kedze podla toho co som uz videl a pocul budu mapy vacsie, neviem kde beriete ze budu mensie ako v BF2, ved to este nikto nemohol posudit hrali len jednu 'infantry' mapu v alphe...
    BF2 bolo fajn, ale nechajme ho uz ist a tesme sa na BF3, urcite to bude schopny zastupca, a nebojim sa zeby ma sklamal
  • re:mijunior - tak ty perky,to je kategorie sama o sobe.Tohle bych do BF vubec nedaval.V cod to je mozna fajn,ale do bf to podle me nepatri.A omezeny beh bych taky uvital.
  • Tak samozrejme,ze se chytam pouze toho co zatim bylo uvolneno a hra me muze nakonec jeste prekvapit (at uz v dobrem nebo ne).
    Nicmene kdyz vezmu v potaz uvolnene info a videa,k tomu si pridam neusatale kecani EA o tom ,jak chteji sesadit CoD z trunu,mrknu jak dopadl takovy crysis 2 a novy Medal(oboje se dost priklonili prave k tomu Cod) ,tak ve me moc duvery v jejich sliby nezustava.
    Jak rikam,kdyby to neprezentovali jako nastupce klasickeho battlefieldu,tak s tou hrou nemam nejmensi problem.Proste bych hru ignoroval,protoze to neni pro me,zatimco spousty jinych hracu se u toho bude bavit.
    A verim,ze mnoho z tech lidi,co tady nadavaji na ty same veci porad dokola,by taky po forech nepsali.Samozrejme hateri a fanboyove se najdou vzdy.
  • Moc polygonu, malo strileni.
  • jo? na jaké mapě šlo v BF2 tankem něco zbourat? tam se člověk zasekával i o blbej keř. *1*
  • Já má sice v BF2 nahráno "jen" 2000 hodin (počítám jen hru na ofic. ranked serverech, nikoli ESL, mody atd.), ale přesto si dovoluji napsat svůj názor. Je jasný, že BF3 nebude BF2. BF2 prostě mělo své kouzlo a neznám lepší hru napříč všech žánrů. Ale i tak bych byl v hodnocení BF3 opatrný. Oni ještě neukázali skoro nic, abychom mohli hodnotit. Jasně, styl menu, mapy atd. ukazují ne příliš dobrým směrem, ale uvidíme. A na nějaké sbírání psích známek se můžu vykašlat. Je to kolosální blbost a zbytečnost. BF je týmová hra a tam se na nějaké známky nehraje. Beztak si to pitomečci zase napadujou a EA s tím bude dělat zase úplný kulový. *1*
  • Taky me dostal ten sprint boost, dokonce ve dvou urovnich. S nim ze je ve hre neomezeny beh jsem se smiril ale jeste perky pro rychlejsi behani?! To je smesny. *16*
  • SA-reg
    Where is your God now?

http://www.youtube.com/watch?v=00gAbgBu8R4
  • ano v hre ma byt moznost autoknife a autogrenade ale bude sa dat noz aj granat vytiahnut a to je dost absurdny kompromis
  • ja zastavam rovnakeho nazoru ako ty ale nenapisal som ziadnu kritiku a uz mam 2- tymto som len poukazoval na fanboyom lebo tym nic nevysvetlis
  • no DICE to prezentovalo ako praveho nastupcu BF ale vsetky videa a info co sa ku mne dostali nasvedcuju pravemu opaku a tusim tak okrajovo potom povedali ze to chcu spristupnit novemu publiku (tj, zjednodusit teda cesta ala BC) ale ze dojde aj na veteranov a ano dali nam tam mapy z BF 2 tot vse
  • uz som to tu niekde videl napisane to autoknife a doknca autogrenade, tak sa musim spytat, co to znamena? pytam sa vazne, lebo neviem. napada mi iba to, ze stlacenim klavesy bodnem nozom/hodim granat bez toho, aby som si na danu zbran musel najskor zvolit z inventara?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit