Přejít na výpis diskuzí
Psí známky v Battlefield 3 jen tak lehce nezískáte
1.8.2011 | Petr Poláček
101 příspěvků
-
Je to takovy celkovy pocit z doposud prezentovanych informaci a gameplay videii.
Namatkou jmenuju autoheal,autorepair,autoknife ,mensi mapy(z toho co zatim prezentovali) a celkovy priklon k vetsi akcnosti na ukor taktictejsiho postupu,zruseni commandera,ruzice ,plus dalsi drobnosti na ktere si ted z hlavy nevzpomenu.
Mozna je to tim,ze se chcou zalibit cod komunite a proto vydavaji videa zamerene prave na ne a hra nebude az takovy odklon od klasickeho bf,nicmene zatim me to tak neprijde.
Ja nerikam,ze to znamena spatnou hru.Kazdeho bavi neco jineho.Co me ale vadi je,ze hru prezentovali jako nastupce klasickeho battlefielda,zatimco hra pusobi jako BC meets CoD.
Vadi mi ta klamava reklamni masaz.,diky ktere jsem cekal opravdovy BF.Nebyt toho,tak jde BF3 mimo me a bylo by me to fuk. -
Ahoj, já i můj nej kamoš jsme na BF2 byli uplne závislí. Je to pro nás pořád ta nej akční hra a to z důvodu právě té úžasné taktiky a i tak se clověk vyřádil i když měl jen hodinu času, BC2 je taky super to hrajem už spíše, ale to jen díky té dobré grafice. A proto se nemůžem dočkat BF3, protože jsme si mysleli, že to bude právě nástupce BF2. Což znamená taktické menu kvalitnější ovládání vrtulníku ne tak konzolové jako je v BC2 návrat stíhaček. A doufal jsem i navrat klasickeho ohodnoceni jak realné povíšení a ne mít 50stupňů každý bronzoví, stríbrný a zlatý. A výložky, ale koukám, že ve videích je to stejné jak v BC2 *9* jen ty výložky jsou nové. Co je ohromné plus podle videí jsou zvuky mnohem víc propracované pohyby vojáku úžasné. Bude to dobrá hra, ale zřejmně ne plnokrevný BF což mě osobně fakt sere! Chci se jen zeptat, kde jste se dozveděli že to nesměřuje k BF ale spíše k BFBC bylo to někde řečeno?
-
Definuj co je na BF3 ine od BF2
Len pre upresnenie ... co ti na tom vadi
mam v BF2 cez 4000 hodin a na BF3 sa tesim. -
Ale neni arkada jako arkada.BF2 a bf 1942 jsou arkady jako remen,ale urcitou hranici neprekracovali.Coz se o COD,BC a zda se i o BF3 rict neda.
Coz neni samo o sobe spatne,kazdeho bavi neco torchu jineho.
Problem ovsem je v tom,ze oni to prezetuji jako nastupce klasickeho battlefieldu(bf2 a 1942),pricemz to vypada spise jako bc skrizene s cod.
A to opet samo o sobe problem neni,kdyby to tak taky prezentovali a nelhali fanouskum puvodniho BF.
Hateri se najdou vzdy,jenze v tomhle pripade se mezi nimi nachazi i taci,kteri jsou proste jen nastvani,ze jim DICE naslibovalo nastupce,zatimco pravda je uplne nekde jinde. -
Za tych 2400 hodin si si aj mohol vsimnut, ze BF2 je arkadovka
-
Mimo ses spis ty.Precti si to po sobe jeste jednou a mozna ti to dojde.A pokud ani to nepomuze,tak uz nic.
-
Vzdycky muze byt jeste hur,ale to neznamena,ze soucasny stav je k veseleni a jasani *3*
-
Tady ale prece nejde ,az na nektere experty, o fanboyovstvi.Problem je v tom ,jak tu hru prezentuji.Kdyby na rovinu rekli,ze se jedna o hru ,ktera pujde ve slepejich BC pripadne jeste priznali priklon ke CoD ,tak by s tim vetsina normalnich lidi problem nemela,protoze by vedeli co od toho cekat a jestli se o tu hru zajimat nebo ne.
Jenze oni to prezentuji jako hru,kracejici ve stopach klasickych Battlefieldu ,aby pak nasledne ukazali ,ze realita nemuze byt tomu vic vzdalena.
Proste lzi a lzi,stejne tak jako tomu bylo u Crysis 2. -
*15* *1*
-
fakt? to som nevedel, usudzoval som z videi z alfy, ze bude treba explicitne vybrat noz ako zbran.
-
nepozorovane si sadnes na miesto druheho pilota ked bude startovat a zo zazadu ho v letku podrezes
-
Rad by som vedel ako niekto dostane znamky dobreho pilota stihacky :D
-
mam nahrato 2400+ hodin v BF2 a rikam, kdy prijde BF4? Tu arkadovou pitomost BF3 radsi preskocme....
-
Pozor na to abys pouzil nuz nebude treba ho mit navoleny jako zbran v ruce, opet bude stacit kliknout na klavesu. Jen zatim neni jiste zda toto dvoji pouziti bude nejak rozdilne co se tyce zpusobene skody. *5*
-
Ukaz kde, nake video nebo obrazek kde nicis budovu s tankem, nakou nenaskriptovanou skevenci a pak zase zavolej svuj kindergang a navalte mi minuska.
-
Ja s tebou plne souhlasim, sou lidi co maji nahrano uz dost let aby se nenechali opit rohlikem.
-
keby povedali ze to budu robit stylom BC tak ja by som praveze namal nic proti mne len ten pristup vadil a keby nechali prvky z BF ale zintenzivnili by akciu (taky dobre vyvazeny mix) tak by to bolo len plus si myslim
-
zase budes rypat ze? ja som pisal o autoknife pokial si hral nejaky iny BF nez BC tak vies ze ho musis vytiahnut a to sa mi pacilo to ze tuknem na klavesu a on bodne je dost primitivne skus citatat a pochopit
-
No, snad nebude tak zle :-)
-
No chlapce, ty si asi totalne mimo nie ?
Najprv suhlasis na zaciatku tohoto vlakna s tym, ze v BF je strasne nerealne zabijanie nizom, a v zapeti pises ze ti nevadi ze BF je arkada a ze zabijanie nozom je OK ?
Poznam jedneho doktora ak by si chcel...