Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To neni pravda. Dice rikali ze vezmou to nejlepsi z BF a BFBC. Ja osobne nevidim duvod proc by to nemohl byt plnohodnotny BF. Rozhodne nikde netvrdili ze nebudou mit nic spolecneho z BFBC.
  • oni ziadny starsi tj. "pravy" BF nehrali takze im nevysvetlis ako to ma v BF naozaj vyzerat
  • zacina tak akurat BC seria ale to nie je BF totiz BF uz ako to vyzera skoncil a ty mas radsej BC seriu ale vela ludi by asi radsej uvitalo styl starsich a "pravych" BF a to o to viac ze DICE pri predstavovani BF povedali ze to bude pravy nastupca BF serie a ze to s BC seriou nebude mat nic spolocne aha ale podobnosti s BC je tam akosi viac
  • skorej v BC 2
  • ach jaj zas len hadky ci je to BC 3 alebo je to pravy nastupca BF..... fanboyom nikto nic nevysvetli (to plati aj v CoDe aj v inych hrach) kazdy to vidi inak ale hadat sa na kazdom pos*atom videu uz nema vyznam kto cital moje prispevky vie ako to vidim ale zacinat to tu znovu nebudem
  • Ano poslední dobou je stříleček z blízké budoucnosti(s fiktivním konfliktem) mnoho.Ale zase když si vezmeš pár let zpět,tak všechny firmy dělaly hry z 2.Světové války.Hold teď je "cool" moderní bojiště.Mě to nevadí raději budu hrát hry z 2.sv,Iráku,blízke budoucnosti než nějaké hry s Laserovými puškami,roboty.Jsem asi staromódní ale jediná hra kde mi nevadí laser,robot je Star Wars :-).A co se lidem zase nezdá na grafice?Jako když vyjde hra a má hnusnou grafiku,tak každej brečí,že je hnusná grafika :D teď to vypadá,že se zase posune kousek dál.Doufám,že to udělají precizně.A to nemyslím jen grafiku,ale i hraní samotné.Já se těším na BF3 a myslím,že mě to zase na nějakých 100hodin minimálně bavit bude :-).
  • psia znamka je tu od BF 2142 a v BC 2 bola robena uplne primitivne lebo bola na 2 veci v BF 2142 tam mal clovek vsetky udaje a to bola slast ked som si ziskal psiu znamku od najlepsieho zabijaka s nozom ktory bol aj 16 najlepsi z celej hry :D jak to uz nie je podstatne :D ale ano budes ho musiet zabit zo zadu
  • Naprosty souhlas, uz aby to vyslo *5*
  • H4wk
    presne tak.. mozeme len hadat akym komplexom ten clovek trpi
  • xMort
    Jaký je rozdíl oproti BF:BC2? Že je známka jen za kill ze zadu?
  • Napis to prosim jeste trikrat ze BF3 se libi jen detem kvuli grafice treba to nekdo nekde jeste minul a tys nenasbiral dost plusek od kamaradu co chtej parit BF2 v lepsi grafice jinak nebudou nikdy spokojeny. My ostatni, deti i dospeli co se na BF3 tesime se ti muzem akorat smat a dal se tesit na svoji preobjednanou hru.
  • Cajk
    A má jásat, když je to naprosto v prdeli:)?
  • To by mě zajímalo, kolik Ti je? Mě 31, a na BF3 se moc těším. Ale rozhodně mi nevadí jiné názory lidí. Chápu, že kdo je zastáncem BF2, nebude úplně nadšený z BF3.
  • Podle me je chyba ze vse co dosud hrac z MP videl pochazi z mapy Metro. Az predstavi mod Conquest na velke mape s veskerou technikou tak se nalada pravovernych fandu BF jiste zlepsi ale seminko pochybnosti mezitim zasazene zustane. Prijde mi ze davaji prednost ziskani novych zakazniku pred udrzenim si tech stavajicich. *5*
  • Psychotic
    Zajímavé, jak pan Poláček do každého článku bez výjimky zahrnuje alespoň jeden povzdech nad současným herním průmyslem :-)
  • H4wk
    A komu to cpes ?
  • Skoncil? Ja myslim ze naopak prave zacina. Bad Company 2 je nejlepsi akcni FPS multiplayer co znam a to jsem taky kluk odkojenej na Doomech, Wolfech, Pacmanech, Prehistoricich, Civilizacich, Ducich, Tajemstvich Oslich Ostrovu aby tu zase nezacala stupidni diskuze o generacnich valkach. Bad Company 3 (rozumej Battlefield 3) je pro me jasna koupe a urcite se od MP par nedel nebudu moct odtrhnout.
  • Co se ti nelíbí na hádkách PC vs. konzole? *1*
  • Spades
    Jako doufam, ze ty knife killy nebudou tak posrane rychle jak v COD a BFBC - proste to chce vytahnout nuz a knife aby neco malo trval, jinak to bude zas neuveritelne OP...
  • A není to jedno? Ať si každej hraje co ha baví ne ? :-) Mám jak BF tak CoD a baví mě oboje. Nějaký kastovaní je na palici. to je jak hádky pc Vs. konzole.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit