Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak uz ti pisu, pac uz to ide i ve starem BC2 :-) A nadavat ti nebudu, pac deti neurazim *1*
  • bourat baraky s tankem uz slo BF 2 ukrajince trapny!!nepis a di na COD!!
  • Az v BF3 budes moct s tankem bourat baraky tak napis :D :D

(trapaku)
  • SA-reg
    Ne kolego, tady jsou lidi, kteří se nenechají zaslepit pár trailery a grafikou.

Já CoD nesnáším a BF mám rád, ale nevidím v něm Mesiáše jako ty.
  • Tady to je zas sama COD lama .... BF3 forever *1*
  • Ty minuska davaj decka co si mysli ze grafika je vsechno
  • SA-reg
    ALE TA GRRRRRafiCKA!''!!

11111351302/10 je Mýlo pr o BF3!!"'ů§!

(Aneb proč BF3 bude úspěch u mladší generace.)
  • Myslím si, že opravdový Battlefield skončil s druhým dílem. Obrovská marketingová kampaň mi také nepřidává k důvěře, vide z hraní testovací verze mě taky moc nepřesvědčili(ano a nevěřím, že už se to v tomto stádiu dá moc vylepšovat) a takže od toho vůbec nic nečekám. Hodnocení určitě nepůjde pod 8 jak je zvykem v dnešní době, to si iluze nedělám. Ale zatím v tom vidím jen o "vylepšený" Bad company. Nechám se překvapit, třeba to bude dobré, ale super to určitě nebude. V dnešní době se slovo super hra už nedá použít.
  • SA-reg
    Já osobně dofám, že BF3 bude co nejlepší. Prostě vyšperkuje prvky co nejvíce, udělá wow efekt, děcka se pos**ou z grafiky a jelikož už BF3 bude nejdál, co to půjde, tak by jsme si mohli odpustit další na první pohled stejný střílečky z dnešní doby.

Nechápejte mě špatně, ale já v BF3 nevidím zázrak, ale jen pořádně naleštěnou obyčejnou věc.
  • Tak az v COD pojedes v tanku a budes bourat baraky tak napis *1* *1*
  • SA-reg
    Šlapeš po tenkým ledě. BF3 má hype jak prase a někteří tady neunesou ani jedno slovo proti němu.

(Ale já s tebou souhlasím, kolego.)

-3 během minuty... potvrzujete moje slova, díky.
  • Mne to pripada jako CoD s vylepsenejsi grafikou... Vsechno stejne, par prvku navic... nuda pro starsi :D
  • Tak černě bych to zase neviděl. Ale je pravda že se BF podobá CoD čím dál víc a dobře to určitě není.
  • oprava- nie ako v BC2, ale ako v BF2, kde musis noz najskor vytiahnut (co je len dobre, zbohom CoD nozik)
  • Menorri
    No tak na tenhle článek sem se těšil xDDD......BF je sice teamová hra....což je hlavní prvek téhle hry...ale problém je že BF BC2 a BF3 nejsou Battlefieldy v pravém slova smyslu....spíš bych to pojmenoval CoD Bad Company 2 a CoD MW3 který se mimochodem už vytváří tak nechápu tuto snahu o BF3......ohledně psích známek o kterých článek je, tak opravdu nechápu čím bych se měl vychloubat když celé toto "kuchání" je jenom a trapné animaci (jako v BC2), přičemž kdo se díval na Alfu tak ví, že se tam o bugy jenom zakopává.....takže to není ani o vychloubání koho kdy sem zakuchnul ale ani o skillu jak to bylo např. v 2142 nebo 2jce.....jednoduše řečeno od BC2 se Battlefield jenom potápí a vylézá na povrch obyčejný konkurenční boj s CoD, který nikdy neměl vypuknout jelikož do 2142 to byly dvě úplně odlišné hry!
  • Neboj sa uz boli pisane davnejsie DICE povedalo ze znamky bude sice mozne ziskat len stealth zo zadu ale rychlo mozes zakudlit aj z predu jak napr v BC2 ale znamky zato nebudu.
  • Jako na BF se strašně těším, sleduju každou novinku o téhle hře, ale co se týče těch psích známek, tak jsem ve videu nic nového, převratného neviděl...
  • bo kdo hraje BF BC2 dobre vi , ze nejhezci je skocit do hnizda mezi 4-5 lidi co prave kryjou prostor a tise je zakudlit.

hm..esli to bude enom zezadu tak to je pekne naprd. bo kolikrat vam nozik zachranil zivot , a to ze spoza rohu na vas vyskoci manik , a efektivnejsi nez po nem strilet je riznout ho do xichtu
  • "Skaut"? Jako vážně? Neměl by to být náhodou "scout" tj. průzkumník? *7*
  • jo dobrej prvek

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit