Přejít na výpis diskuzí
PSN se začne vracet v týdnu, Sony chystá odškodnění
1.5.2011 | Petr Poláček
32 příspěvků
-
Hmmm PSN plus na měsíc zadáčo a k tomu pár těch her (snad) zadara? Bysme mohli mít ty výpadky častějc ;)
-
-
Já PSN Plus mám koupeno na rok a upřímně, už to prodlužovat nebudu.
-
-
Jsem na tom stejne, podle me je tam celkem prd. Takze konec cervna a papa
-
-
-
parada to uz se teda tesim na Plus :) konecne si stahnu vsechna dynamicka schemata :D ... zuuuzo :) .. Jinak za Sony stojim od pocatku padnuti PSN
-
-
ja ty dynamicka temata nejak nepochopil asi... jako nevim jak vy ale ja na ps3 na pozadi nekoukam takze nemam potrebu to stahovat ani kdyz to bude zadara jako kdyz zapnu ps3 tak to tema vidim asi tak maximalne 10 sekund nez zapnu nejakou hru takze jaky koliv tema mimo originalniho mi pripada naprosto zbytecny to je jako vytunit si auto ktery lezi celej rok v garazi
-
-
Já tam mám polonahá Japonská děvčata (ať žijí custom témata :D ). Sice jsem stáhnul nějaké ty dynamická téma, ale upřímně - holky jsou mnohem víc fajn :)
Ovšem na druhou stranu, pokud se to někomu líbí, proč ne, jako screensawer dobré.
Ale stejně bych radši nějaký volný kredit k utracení. Jak znám své štěstí, tak dostanu hru, kterou už mám.
-
-
dobře děláš kámo:) já sem jim taky držel palce
-
-
me bohate postaci kdyz to pusti a konecne si dam multiplayer,ktery neni placeny narozdil od live
-
Ludia, len taky detail - pokial viem tak vsetky PSN PLUS exklusive hry, dlc a dema vam budu fungovat len vtedy, ked budete mat to PSN plus aktivovane. Cize po mesiaci adios amigos... ak si to samozrejme nepredplatite. Bomba, nie? *8*
-
-
všechno kromě her zůstane i když skončí předplatné ps+.
-
-
No vsak... vsetko okrem toho najdolezitejsieho. *9*
-
-
-
Je mi jedno co mi daj zadarmo a jaky vylepseni,hlavne at uz to funguje,od ty doby co to vypadlo sem ps3 ani nezapnul :o/
-
tak a ted uz nefunguje ani SOE :D zacina se to sypat jak domecek z karet
-
a ted pokud jim to hackeri zase shodi nebo rovnou zase hacknou, tak zacne ta prava sranda. To by asi PSN skoncilo nadobro.
-
zajímavý... nikdy by mě nenapadlo že v UK bude víc PSN účtů než v Japonsku...
-
-
Je tam víc černochů.
-
-
PSN na mesic? to si z nas snad delaj p*del :D
-
Já bych to nezapínal.Já bych konzole v ČR zakázal.
-
-
Snad tě tento nápad příliš nevyčerpal.
-
Ty vole, co ty jsi za fasistu!
-
-
je to dokonalej dacan:)
-
-
Zřejmě Věra Pohlová :D
-