Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No nic,jezisek bude muset asi vyloupit banku:),PSP si sebou beru doprace pravidelně,ale hry me na tommoc neberou jen par titulu jako LBP,killzone,ratchet,ale s timhle malym dablem se to zmeni:)
  • Ovládání Uncharted 2 vypadá neuveřitelně namáhavě, složitě a komplexně...obrazovka vypadá dobře.
    • Přesně tak , zbytečně strašně namáhavě . Jako by chtěli ukázat , co všechno bude možné ;) . Ale ve hře bych o takové kombinace nestál .
      • gtamaniak
        omg oni to chtěli ukázat.To všechno není povinné, můžeš si vybrat.
  • Však píšu, že se mi to líbí, taková diskuze dokáže pobavit *1* Jen zamrzí, že většinou není alespoň trochu podnětná...
  • az to raz bude (ak to bude) plne prelomene (co sa obavam, ze take lahke nemusi byt, vid psp go) a od ruky v cene do 100€, tak na vymenu psp preco nie. inak cena je strasidelna. a bojim sa aj rozmerov. podla mna povodne psp (100x) atakuje rozmermi prijatelnu hranicu a vahou je urcite na nej.
  • Má to nějaký slot na média, nebo je to pouze pro digitální distribuci, jako PSP Go?
    • sleepless
      Bude používat i paměťovky (flash), zatím blíže neurčeno v jakých velikostech.
  • Kdyby tam byl jeste vystup mini HDMI tak nevaham ani chvilku. Bylo by to mnohem lepsi nez normalni konzole.
  • To jsem teda zklamaný , Letošní vánoce jsem si totiž pořídil PSP. A nebude trvat dlouho a nahradí ho PSP 2. Sakra měl jsem si počkat.
  • Tak tohle vypadá fakt dobře (nehledě na cenu). Už se těšim, jak si tohle za 5 let pořídim z bazaru a budu na tom pařit Killzone v PS3 grafice..
    existují už nějaká videa na internetu?
    • V PS3 grafice asi tezko, ale bude to podobny.
  • Mám otázka k čemu je ten touchpad na druhý strně ??
    • Nejdriv se nauc psat a pak zopakuj otazku vole.
  • A jak muzeme jako pretahovat pozice z PSP do PS3, kdyz PSP nema L2 a R2 ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit