Přejít na výpis diskuzí
Psychopatické Far Cry 3 představuje Citru a Dennise
10.10.2012 | Aleš Smutný
19 příspěvků
-
Jsem zvědavý, ale čekám minimálně na první recenze a ohlasy hráčů.
-
Já si nemůžu pomoct, ale Far Cry 3 na mě zatím působí velmi dobře. Podle zákonu schválnosti to bude skvělá hra, které nebude podporovat XPéčka a já tak dočasně utřu nos.
A co na to Fox News? *1* -
-
By mě zajímalo, co tě nutí zůstat u XP. Legálnost OS nebo něco spešl? Nepředpokládám totiž, že by si hrál hry a měl takový šrot, aby to W7 neutáhlo s prstem v nosu.
-
-
Částečně pár starých her, které si chci zahrát a s novějšími systémy si nerozumí a částečně neochota investovat dukátky do nového softíku, když těch her zas tak moc není (vlastně zatím jenom Dishonored a XCOM: Enemy Unknown, uvidíme co právě Far Cry 3).
Taky mám v plánu velký upgrade kompu a tam bych vzal ty sedmi k tomu. Původně jsem to chtěl udělat tuto zimu, ale možná to odložím až na Cyberpunk RPG. Uvidíme jak bude vypadat budoucnost.
Když to vezmu kolem a kolem, tak mě vlastně nic k nákupu nového systému nenutí. PC mi zatím funguje naprosto bez problémů a her běhajících na XP mám mraky. Dost z nich jsem buď nehrál, nebo nedohrál, nebo dohrál dávno a chtěl bych si je dát znova, takže nouzí trpět nebudu dost dlouhou dobu *4* -
-
Mužeš mít dva operační systémy najednou - XPéčka na starý hry a Win7 na nový hry a na celkově lepší a modernější systém
-
-
To pořád neřeší náklady spojené s pořízením nového systému *3*. Jenom o penězích to ale není. CursedSlayer se ptal co mě nutí zůstat na XPéčkách. Já si spíš kladu otázku co mě nutí koupit sedmičky. Jediné dva důvody jsou zatím Dishonored a XCOM: Enemy Unknown. A to mi jako dostatečný důvod nepřijde. Toť vše *1*
-
-
-
-
Tak toho se s ps3 neobavam :-).
-
-
Provokatére *15*
-
-