Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • odsuzovat dílo co trvá půl hodiny není logické.
  • něco mi říká, že problém bude spíš na straně EA než Bioware
  • samuel.polak
    nechcem urazat tvoju, oblubenu hru ale DA je oproti BG ako arcada - nelinearita v questoch, v pohybu vo svete, rozhodovani a vetveniu pribehu a dalsich tisicky inych lepsich dôvodov preco BG je legenda a DA nie.

Aby som bol objektivny, DA 3 ma velmi peknu grafiku :D
  • Ty si radši za svůj plat zaplať školu češtiny. Díky, dík.
  • Tak snad ta hra finančně propadne, aby si BioWare konečně rozmysleli změnu povolání, protože dělání her jim očividně nejde.
  • Az na 2 datadisky, ktere byly ok.
  • frag.ment
    Debilizovanej seš možná ty... na PC se používají 2 tlačítka na myši, na klávesnici WSAD, QER a ještě max numerické klávesy. To krásně na konzoli nahradí kruhové menu a i tlačítek je tam vpodstatě stejně, jako se použí na klávesnici u PC, tak se PROBER.
  • Tak treba pasas do deme vybiral nekdo, komu v bioware sahli na plat. :-D
  • Musím říct ,že to co napsal pan Kovář není ani tak dojem jako spíše kritika a házení špíny.Recenze by měla vyzdvihovat kladné stránky a poukazovat na nedostatky.Tady to je ve výsledku odstavec kde je něco pozitivního(dle autora) ,zbytek je ukazováni toho co je špatné. *7* *7*
  • *oprava

to nebolo doslovna otazka ty genius :D :D za prve to bola recnicka otazka, za druhe bola polozena schvalne hlupo aby ukazala aky je to hlupy *argument ktory pouzivaju v tej recenzii. tiez asi nie si extra chytry
  • to nebolo doslovna otazka ty genius :D :D za prve to bola recnicka otazka, za druhe bola polozena schvalne hlupo aby ukazala aky je to hlupy ktory pouzivaju v tej recenzii. tiez asi nie si extra chytry
  • Lotr
    Uveď příklad tedy dva když dvojnásobné
  • no vidíš, tak už jsi pochopil jak byla ta tvá otázka "im zasadnym sa odlisuje diablo 3 od diabla2 a diablo 2 od diablo 1 ? v podste stale len chodite a klikate na prisery" hloupá *4*
  • v com sa lysi kyslik vo vzduchu a kyslik vo vode ? teraz daj ty dalsiu odveci pseudochytru otazku, si na rade.
  • pravda som konzument, v dobe ked visiel BG1 a BG2 pripadne ID1 a ID2 som bol tie konzumentom tychto hier, tak isto som bol konzumentom ked visiel Daggerfall ale aj ked vysiel Skyrim. svet a ludia sa menia a hry s nimi a ja mam na vyber, bud sa dobre bavit alebo frflat ako stary zaprdeny dedo ze tie nove veci sa uz vobec nechytaju na stare. nove veci nie su horsie a menej kvalitne, iba ine ;)
  • konzument
    a neberiem to ako nadavku
  • RE: ale celý DA se dalo projít prakticky s cone of cold, fireballem a trochou toho léčení (a zázvoru).

Ale není nad to, když celou hru projedeš na Nightmare bez Wynne ( RIP ) , Morrigan jen s entropickou magií ( skilly typu walking nightmare apod. ) Warden za Archera ( Rogue ), Allistair či Shale jako tank a Lelianu či Zevrana jako druha ve zbroji :D Doporučuji zkusit, pokud má člověk trochu citu pro taktiku a trochu toho '' skillu v ruce '' :D
  • a v čem se vlastně liší Diablo od takových MS Office, vždyť v obou klikáš na věci na monitoru a občas zmáčkneš tlačítko na klávesnici *4*
  • lenze kvalita tej hry nezalezi na tom ci to ma takticky rezim alebo nie, mne osobne ho tam vobec netreba. hlavne aby ta hra bola zabavna. skor mi to pride tak ze sa ta hra vyvija smerom ktory tebe nevyhovuje, ale to neznamena ze bude zla, a videl som toho dost a to co som videl sa mi pacilo.
  • viděl jsi vůbec nějaký ten gameplay sám ? já viděl několik těch jejich ukázek hraní a vesměs ve všech ukázali zapauzovanou taktickou část hry (za jásání publika) a zbytek hry to pak už hráli realtime a skákali s postavami do všech stran jak akrobati, konkrétně boj s drakem, buď měli sníženou obtížnost nebo bude pauzovaný taktický režim asi stejně použitelný jako ten v Hidden and Dangerous 2 a používat se bude maximálně tak když bude potřeba si skočit na WC

jaký smysl bude taktický režim mít, když to kvůli zpřístupnění ostatním casual hráčům půjde hrát bez pauzování ? já se v prvním D:O v plánování vyžíval a myslím že polovinu herní doby co na steamu mám jsem měl hru pauznutou a vybíral kouzla, ale když to bude hratelné akčním způsobem, tak si přece sám nebudu ze hry dělat něco, co není

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit