Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je pravda to, čeho se trochu na DA:I obávám... že to bude prostě plytké... nic, co jsme neviděli a nic, co jsme někde jinde nehráli, ale jen zabalené v novém hávu pro ty pravé herní cool týpky, kterým jde hlavně o grafiku a o to, jestli se postava pohybuje tak či tak a zda mu hůl levituje v ruce, či ji opravdu drží a podobné naprosto "zásadní" věci.
  • Dragon age je dobrý, ale není dobrý natolik, abych za to utrácel peníze. Jako za co tam chtějí peníze? Možná bych si koupil jedničku, ale dvojka je špatná a co jsem četl o trojce, tak to bude také zklamání. Absolutně nechápu, proč si ukládat uloženou hru, když stejně ty díly na sebe nenavazují? Doufal jsem, že by to mohlo být něco jako skyrim, ale spletl jsem se... Navíc ti companioni jsou fakt k smíchu.

Každej se zajímá o to, jak se jeho uložené rozhodnutí odrazí na příběhu, ale když pak zjístí, že skoro vůbec tak proč si přípravovat uložený data a vůbec utrácet za hovadinu.
  • zahodme dragon age a vratme se k neverwinter nights (i k multiplayeru :-)
    • u NWN pouze k multiplayeru, singl byl bida
      • Az na 2 datadisky, ktere byly ok.
    • Jsou věci, které už se nevrátí... bohudíl a občas i bohužel.
  • Odpověď je jednoduchá. Nedávejte preorder. A co že přijdete o skvělý meč nebo 20 minut hraní, hlavně ale nepro****te tisícovku. Já si nebudu předobjednávat ani TW3, ač si ho asi koupím na 99%. A až uvidíte recenze, pak se můžete rozhodnout. Věřit slibům herních vývojářů je mnohdy podobné jako věřit reklamě v telce a preorder politika není nic co by bylo jakkoliv prospěšné pro zákazníky.

K demu. Vyplývá z toho logická věc. Jestli budou souboje zábavné, určitě to nebude v tom soubojovém módu na jednoduchou(a kdoví, jestli ten soubojový mod není uplně k ničemu). Otázka je, jaké budou souboje v taktickém módu na vyšší obtížnost, což koukám nikdo doteď až na vývojáře neví. Pak mě taky trochu straší to, že to přehnali s velkými čísly o rozloze světa pak tam narvali generický obsah, což lze v menší míře prominout, ale doufejme, že hlavní náplň hry bude hutná a zábavná. Takže ve výsledku je opatrnost na místě. Přesto se těším a skrytě v koutku duše doufám, že to nepokazí.
    • preorder her od EA? jedině pokud máš chuť žít jako kaskadér *3*
  • Jakube, myslím, že by jsi měl raději trénovat svůj hokej, než hrát hry.
  • Moment. Opravdu říká autor, že pochybuje o PC UI, které umožní mít více než čtyři schopnosti?

A že měl jen čtyři schopnosti na postavu? A zkusil, zda se dá prohrabat kompletním talent menu? Popřípadě, podíval se, jaký má level? Rogue v prvním díle taky začíná snad se dvěma schopnostmi.

(Talent menu vidím v demu, které také pochází z gamescomu...)

Taktéž, pokud si vzpomínám, údajné menhiry nebyly monolitické stavby - pokud je tak pravdou, lepším názvem je megalit.
    • Jo, v pc se může očekávat ta velká lišta dole uprostřed. Pochybuji že by tam nechali UI z konzolí.
      • Tak bohuzel je to bezna praxe v dnesni dobe :) Dokud neuvidim, tak nemohu soudit.
    • Co já vím, megalit je soustava menhirů, ale to ze mě nemluví učebnice, ale asterix a obelix. Nicméně, těmi 4mi schopnostmi počítám myslel nějakou aktivní lištu, ne? Můžeš mít schopností třeba dvacet, ale bez proklikávání se do menu jich během souboje můžeš vyvolat max 4, protože na ovladači prostě nemáš víc tlačítek na rychlé aktivování schopnosti.
      • Hmm, jestli by 4 schopnosti na ovladaci byla pravda, tak by to ukazovalo na obrovskou neschopnost vyvojaru nejen neco vymyslet, ale i se poucit z jinych her.

Final fantasy XIV ukazala, jak se snadno a prehledne da namapovat treba 30 skillu na ovladac. A napriklad Tales of Xillia taky zvlada v pohode 8 skillu a urcite se najdou dalsi priklady. To jen asi nekteri vyvojari predpokladaji, ze co hrac to blb :(
      • Ano. Konzole mají už od jakživa 6 (v tomhle případě 8) aktivních schopností. Mám pocit, že autor se buď ani na nic nezeptal, a teď nechce vypadat jako hlupák, nebo se jedná o záměrný hate.

Co se týče kusů skály:
        "Dále mezi megality řadíme jednotlivé obří balvany, záměrně vztyčené, které se nazývají menhiry."
        - Dějepis pro gymnázia a střední školy, první díl (ISBN 978-80-7235-410-8)

Přísahám, do učebnice jsem se podíval až teď. Nicméně, jak jsem si myslel, menhiry jsou jakousi podskupinou megalitů. O správnosti pojmenování menhir tedy musí rozhodnout obrázky, které momentálně nemohu najít. Označení megalit však podle citace nic nezkazí.
  • btw, na tom obrazku, to ma byt dwarf?
    bez brady, s gay oblecenim?
    • osle :D
      • dakujem za odpoved k veci *3*
        • promiň bral jsem to automaticky jako hate, po tom všem co jsem tu přečetl, takže se omlouvám. Jinak je to dwarf, je to takový cool ukecaný týpek, který je obchodník trochu šmelinář a vyprávěč příběhů :)
          • nj, v poho, len preco z neho urobili...toto :)
            • ten byl už v DA 2 a vypadá stejně, náhodou docela v pohodě týpek s kuší, měl jsem ho v partě, je to schopný kosič a zajímavá postava
        • Varric.

Nahodou, zensky na nej pry strasne leti... Sam nevidim proc. Mozna pac sem chlap.
          • Zenske maju smolu, on je zadany uz s Biancou.
          • chapem, preco je to fantasy :S
            zenske idu na gay trposa
            to uz radsej bezne high fantasy
  • Zayl
    No půlhodina je na RPG opravdu málo, na druhou stranu věřím, že to bude to samé jako dvojka, akorát s víc assetama a větším prostorem.

Sliby od EA nemají naprosto žádnou hodnotu a vývojářům se dneska věřit taky nedá.
    • Neni. Kolik melo hratelne demo DA2? 20 minut? A bohate stacilo k tomu, aby si lide udelali obrazek.
  • MrSanta
    Možná by se mohla upravit ta věta o ovladači a čtyřech schopnostech. Z toho, jak je to v článku napsané, by mohl neznalý čtenář nabýt dojmu, že čtyři schopnosti bude mít po celou hru. Ve skutečnosti je těch schopností víc a navíc je tam také možnost si pomocí LT přepnout na druhý panel battle menu shortcut a tak mít i přímo v boji k dispozici 8 schopností. Stejný systém byl v konzolových verzích Origins a dvojky (akorát tam ty schopnosti byly v jednom shortcut menu 3, RB se tehdá nepoužívalo).
    Zde pro názornost screen ovládacího schéma Origins pro X360: http://static.cdn.ea.com/blog.bioware.com/wp-content/uploads/2009/07/360controls1.jpg
  • hh..nevravel som.:D...najprv veľké hype potom holé rite..:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit