Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na jednu stranu mi připadá, že většina nenávisti směřující k FIFĚ v posledních letech pramení jen z nedostatečné mentální kapacity některých jedinců k vypnutí asistence ve hře, na stranu druhou mě EA letos neskutečně nakrkli opětovným upozaděním PC verze oproti nastupujícím konzolím. Ještě štěstí, že jedna nejmenovaná konkurence letos očividně vstává z hrobu, protože zatím vypadá fantasticky, takže EA dávám minimálně letos sbohem.
  • nechápu, že trošku víc nepropagují nový engine :-/ na ignite už se hrozně těším, ale zatím člověk ani pořádně neví, jak hra bude vlastně vypadat
    • Se jim div, oni ještě musí prodat 14ku na PC,PS3 a X360. Kdo by jim to kupoval, kdyby lidi viděli jak bude vypadat ta opravdu nová Fifa 14.
  • Všechny góly stejný,asi to nebude zase tak geniální.A furt mě to připadá zrychlený.
    • realné to nemůže být nikdy. Lidi chcou hrát pětiminutový poločasy, takže by většina zápasů končila 0:0 a často i bez střely na bránu
  • Těžko hodnotit... Nicméně nevidím citelný posun oproti 13. A věci, které mi vadily, přetrvávají...
    Po dvou letech s FIFOU se chystám vrátit k PES. V tomto případě mě videa velmi přesvědčily. Jestli mě nezklame demo, bude rozhodnuto...
  • IGNITE------>PC----->add--->!
  • To je PC verze hraná na xOne gamepadu?
  • Dobre tam ten typek s Dortmundem vyskolil toho barcelonisty ...
  • Zatím co jem viděl ukázky, tak neopravili ofsajdy odpískané na hráče, který se k balonu nedostal, protože už ho měl soupeř. A tady hned v prvním videu to, že jdeš do breaku a máš šanci z toho vytěžit i gol, ale rozhodčí pískne poločas.
  • Zase nezrušili autoaim. Tak to si strčte ...
    • aa zatím 4 autoaimeri.
    • y+rb taky nezrušili, golman opět čumí jak se balon kutálí pomalu pul metru vedle tyče. Vypadá to jako třinátka, ale nečekal sem nic jiného
    • Vzdyt si to muzes kompletně vypnout (ja to taky jinak odmitam hrat)
  • Jack1947
    No, Nemam rad fotbal, ani hokej ani zadny sport, nemam poneti ani o soupiskach ale dlouho jsem nehral tak asi to zkusim, abych videl ty "zlomove" novinky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit