Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • residentevilfans
    http://z0r.de/4559 *5*
  • GrUbKiLlErCZ9
    Povinnost pro všechny majitele PS3 *5*
  • God-of-War
    Samozřejmě mam objednanou kolektorku, ale to asi nikoho nepřekvapí:D

Jo a ještě něco... ten hranej trailer je krutopřísnej!!
    • Kolektorka nesmí pravému Kratovi chybět přece... *15*
  • Ouu, grafika naprosto boží ( jak to z PS3 dokážou vytáhnout?), epické, úžasná hudba a prostředí. Prostě BOŽÍ...
    • Tím, že jsou first-party studio, co dělá exkluzivku.

First-party znamená plnej support od Sony. Exkluzivka znamená, že hra plně využívá PS3 jak nejlíp dovede.
      • Já to vím, ale prostě z takového hardwaru tohle vytáhnout....
  • ako hardcore hrac som si kupil PS3 kvoli takymto klenotom . A nie tym dosratym multiplatformam, ktore vôbec nezdimaju tuto konzolu !
    • jako "hardcore" hráč jsi si koupil PS3 kvůli takovýto "klenotom" ? jestli je tohle klenot, co je potom ten zbytek her se bojím jen pomyslet
      klenot je pro mě zaležitost her jako Fallout nebo Baldurs Gate, tohle je pouze rubanice
      • God-of-War
        A ty si tu "rubanici" snad hrál? Že tu pouštíš tyhle řeči? Na Playstationu nemůžou bejt herní klenoty? Prober se *3* .
        • To nemá cená, on je znalec co hrál baldurs gate, my jsme je póvl co se nechá zlákat mainstreamem.
          • *cenu
  • Gameplay a jeho provedení vypadá přesně jako God of War. V tomto případě je to pochvala.
  • Tak tenhle díl je vážně EPIC ! Jsem nepočítal s tím že to bude mít u mě takový úspěch... Toto je rozhodně nej. Epic díl co zatím je. Snad toto není poslední dobrodružství našeho Krata... *3*
    • God-of-War
      Já tu budu stále:)
  • A dost! Šetřim na PS3 *1* Kdyby tohle dokázal můj xbox... *13*
  • Malleth
    Výborný je tohle making of video o vytváření Manticory.
    http://www.youtube.com/watch?v=b5qB6OGdNIk
  • Vypadá to tak dobře že se bojím aby to neběželo na 20FPS. Hry v posledí době konzolím nějak stahujou krky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit