Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MalyZeli
    'Quake Champions má sice do Overwatche daleko'... díky bohu, zkusím.
    • KrPa
      'ale speciální schopnosti jsou přítomné i zde' ... moc bych nejásal.
      • Takova bida to neni, porad je to Quake. Mno.. neni to Q3A, to je pravda, coz me ze zacatku taky stvalo, ale jak jsem hru hral, bavila me vic a vic. A po tech cca 20 hodinach uz jsem byl naprosto spokojen. Nicmene... ac jsem ze hry nadseny, zarnou budoucnost ji neprorokuji. Tyhle hry dneska nefrci... decka dneska hraji CoD, OW a podobne srance. Ultra rychla scifi akce, byt s hrdinskymi prvky z OW, dnes moc nepofrci. Kez bych se mylil....
        • Zagro
          Tjn, snad to ale vyjde, quake měl vždycky něco do sebe. OW jsem raděj obloukem přeskočil, potom co jsem mnohokrát četl, jaká je tam kindr komunita. A to i navzdory tomu, že spousta lidí z QL tam přešla.
          • ja teda nevim o jake kinder komunite mluvis kdyz OW neni F2P jako QC a je zajimave ze na pro scene OW se pohybuji FPS legendy jako IDDQD, COOLLER, SEAGUL...., uvidime kolik top hracu bude QC streamovat a nebudou zaplaceny
            • Zagro
              A i ten cooller ;)
            • no zatim je seznam docela solidni:

Killsen, Cypher, Fatality, Fazz, Noctis, Garpy, Agent, Carnage.
            • Jack1947
              SEAGULL jsem viděl pár videí za Genjiho omg ( to je fakt magor) ten se snad vyrovná až nějakejm bláznivejm asiatům.
            • Cool3r holt stárne, tak přešel na OW...;)
          • Jack1947
            Jestli myslíš COmpetitive tak v které hře není... navíc to je hra od 12 let tak se dá čekat že tam budou děti ( ty jsou lepší než dospěly) Kvakaři tam nemají co dělat to není hra pro ně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit