Přejít na výpis diskuzí
Quake Live je k dispozici v podobě samostatného herního klienta
13.1.2014 | Aleš Smutný
39 příspěvků
-
a když si chtěl v německu koupit jašiš, tak říkal:
my friend is your ejšiš :D:D -
to mi připomněo kamaráda, ten název firmy Horsefeathers četl jako
Harša end faders (doslovně) :D -
za to public tdm kde to konci 250:10 a dohraje se to 4vs1 je ten pravy zazitek ze? :D
-
Jeden z těch, co si ani neškrt a teď pláče.
-
Dobrý voják Quake *4*
-
Ja tomu hovorím mentálne zvratky. Pán Jack je v tejto oblasti jednotkou.
-
proste jedna z nejvetsich piicooovviiin vsech dob.
-
no spis nez pozicni mi prisel jako hlidkovaci sachy, kde cilem bylo narusit hlidkovaci trasu toho druheho a tim ho dostat do nevyhody a pak mu hlidkovaci trasu bud jen sebrat a vyckat, nebo riskovat a sejmout ho rovnou.
-
To právě zjistí každej, kdo tomu dá alespoň 5 minut, případně mrkne na nějakej komentovanej záznam. To byly vždycky jen slabomyslný řeči CS, COD a podobnejch hráčů.
-
Na dokonalé hře není co měnit *3*
-
na Q3 je zajímavé že se na první pohled tváří jako zběsilá přímočará řežba, ale když se díváte na nějaké profíky, zjistíte že jsou so spíš takové komplexní poziční 3D šachy *4*
-
slýchával*
-
V mých dětských letech jsem často slíchával Kvík :-)
a mimochodem taky (fonetický přepis) Ďijablo... -
Já zase občas slýchával weapons čtené jako "vípns", ale Kví Kva Kví je kouzelný :D
-
Někde to de , např. u Valve Tím myslím CSko
-
Neustále vycházej nové díly seriálu CoD, recykluje se kde co ale udělat pořádnej remake téhle hry žádného moderního managéra nenapadne:(( Skaženej svět..
-
:D To je dobře. Vždycky mě tam bavilo drtit ty cod generation děcka odchované autohealem a campingem... lahodný QQ... :D
-
pozerám, že sa v tomto smere od 99 nič nezmenilo *1*
-
Nesmíš hrát jeden z nejhorších modů, co je spíš určenej pro COD hráče :D Insta v jakékoliv podobě prostě neni quake. Jinak ta platba mě taky štve, ale že by to hrálo málo lidí, to se teda říct nedá, právě naopak ;)
-
tomu ver!