Přejít na výpis diskuzí
Quake Live je k dispozici v podobě samostatného herního klienta
13.1.2014 | Aleš Smutný
39 příspěvků
-
tohle proste byla je a bude the best game ever
-
-
tomu ver!
-
Tak to si kuř :)
-
-
Kvejgááři... vypadají úplně jako... grilované kuře
-
jeden muj kamarád v mladších letech četl název Quake jako.. Kví Kva Kví
-
-
to mi připomněo kamaráda, ten název firmy Horsefeathers četl jako
Harša end faders (doslovně) :D -
-
a když si chtěl v německu koupit jašiš, tak říkal:
my friend is your ejšiš :D:D
-
-
V mých dětských letech jsem často slíchával Kvík :-)
a mimochodem taky (fonetický přepis) Ďijablo... -
-
slýchával*
-
-
Já zase občas slýchával weapons čtené jako "vípns", ale Kví Kva Kví je kouzelný :D
-
-
Ať vydají Unreal Tournament 2004 v nějaké takovéhle verzi, podle mě je to nejlepší a nejzábavnější FPS posledních 10 let, velká škoda, že už ho nikdo nehraje a že UT III stál za houby.
-
-
Ještě štěstí že nejlepší je UT 1999 kde je stále dost serverů k nalezení :-)
-
Plne ťa chápem, mám UT2004 na poličke a stále na neho pozerám, len vždy si poviem že to už nik nehrá, COmunity Map Packy už ťažko nájdeš, tak radšej niečo iné
-
-
Taky bych si zahrál. UTIII jsem dal asi 6 hodin, ale nechytl mne.
-
-
-
na Q3 je zajímavé že se na první pohled tváří jako zběsilá přímočará řežba, ale když se díváte na nějaké profíky, zjistíte že jsou so spíš takové komplexní poziční 3D šachy *4*
-
-
proste jedna z nejvetsich piicooovviiin vsech dob.
-
-
Jeden z těch, co si ani neškrt a teď pláče.
-
-
no spis nez pozicni mi prisel jako hlidkovaci sachy, kde cilem bylo narusit hlidkovaci trasu toho druheho a tim ho dostat do nevyhody a pak mu hlidkovaci trasu bud jen sebrat a vyckat, nebo riskovat a sejmout ho rovnou.
-
To právě zjistí každej, kdo tomu dá alespoň 5 minut, případně mrkne na nějakej komentovanej záznam. To byly vždycky jen slabomyslný řeči CS, COD a podobnejch hráčů.
-
-
Dobrý voják Quake *4*
-
Moje nejoblibenejsi q3 trickjumping video uz ani nevim kolik let.
https://www.youtube.com/watch?v=5GYa19A6Pu4 -
Neustále vycházej nové díly seriálu CoD, recykluje se kde co ale udělat pořádnej remake téhle hry žádného moderního managéra nenapadne:(( Skaženej svět..
-
-
Někde to de , např. u Valve Tím myslím CSko
-
-
Ani na vteřinu bych nezaváhal, pokud by mi někdo umožnil vrátit se do doby, kdy jsem prvně uslyšel: Welcome to QUAKE 3 ARENA!! :))
-
-
ty spis vitejte na ztn ne? :D
-
-
Mno pokud vím, tak už tak dva roky existuje klient který umožňoval quakelive spustit mimo prohlížeč... jen to teď duplikují oficiální verzí. Ohledně přechodu q3 na quakelive se docela podivuji co hraješ ? Pokud vím klasický Q3 (CPMA a OSP) má již řadu let docela prázdné servery.
-
-
Prave... ooo jak by bylo krasne, kdyby v QL sla zapnout CPMA(quakeworld) fyzika. Neni nad to si obcas zaletat:)
-