Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jediná real střílečka krom wolfensteina online, a sou tam skilleři jak blázen, tak 3 měsíce mi trvalo, než sem snima začal pořádně soupeřit... FFA aka freeforall aka všichni proti všem je ultimátní kotel. tam se třídí zrno od plev, pařan od kasuála!
    • C-BEAM
      pozerám, že sa v tomto smere od 99 nič nezmenilo *1*
      • Na dokonalé hře není co měnit *3*
      • :D To je dobře. Vždycky mě tam bavilo drtit ty cod generation děcka odchované autohealem a campingem... lahodný QQ... :D
  • že bych nakonec od Q3 přece jen přešel na Quake Live? to hraní přes prohlížeč byla jediná věc, co mě od toho celou dobu odrazovala..
    • me odrazuje spis to ze je to q3a a tu mam koupenou a najednou za ni musim platit.. navic kotrmelec hodime to do browseru a po par letech to hodime zase do klienta me opravdu znechucuje... asi stejne jako prohlaseni Johna Carmacka pri vyvoji Rage jak jsou konzole slabe a kdyz vyjde XboneOne tak, ze nechape proc vychazeji, ze stavajici generace jeste nevyuzila potencial na max.. no hlavne ze textury nam porad doskakuji a borec dela technologicka dema pro rift.. asi aby mohl rict v pripade uspechu ano byl jsem u toho... idsoft carmack a marketing kolem quake uz je pekne bahno *11* takove skody :(
  • Mod v Quake 3, freeze tag je doteraz jedna z mojich najoblubenejsich hier.
    V Quake live sa musi zaplatit, aby ste mohli tento mod hrat.
    Tak som na rok zaplatil. CHYBA !
    Hra to tak malo hracov, ze za rok som hral tak 50 hier :(
    Prazdne servre na freeze... mozno keby nebol plateny, tak by to hralo viac ludi.
    • Nesmíš hrát jeden z nejhorších modů, co je spíš určenej pro COD hráče :D Insta v jakékoliv podobě prostě neni quake. Jinak ta platba mě taky štve, ale že by to hrálo málo lidí, to se teda říct nedá, právě naopak ;)
      • za to public tdm kde to konci 250:10 a dohraje se to 4vs1 je ten pravy zazitek ze? :D
  • Jack1947
    Je to lepsi i u takovehle hry, v browseru narocnejsi hry se jedine sekaj. (vetsinou) I kdyz mel Qzake jeden z nejprivetivejsich interface v podstate to neslo ani poznat ze to jede v browseru ( kdyz nepocitam samotne okno).
    • Silná myšlienka...
      • Ja tomu hovorím mentálne zvratky. Pán Jack je v tejto oblasti jednotkou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit