Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle po*rali.. A tím, jako jejich vernej hráč po letech odcházím jinam.. Tohle nemám zapotřebí
    • co se ti nezdá? nechápu, pro mě se nic nezměnilo, jo ztratil sem pár statistik ale abych se z toho po.... tak to těžko
      • stratego
        Přesně tak, navíc teď, když je to vázáno na steam účet, tak si člověk rozmyslí cheatování. Dřív šlo založil hned po banu nový účet a tohodle odpadu se nešlo zbavit, protože ban na IP na QL neexistoval.
  • C-BEAM
    vše co umožní delší existenci této legendární multiplayerové FPS hry je krok správným směrem. I tak jsem měl vždy pocit, že nálepka free2play je pro Q3 dehonestující.
  • jupiiiii.. pockat.. ale ja mam uz Quake3Arena i s datacem.. proc bych jako mel kupovat to same znovu???
    • stratego
      Třeba protože q3a už se prakticky nehraje? A to je u hry, kde je hlavní složkou MP docela zásadní :)
    • Zrzzek
      Protože tohle se udržuje...
  • del0
    Ten shaft kill ve vzduchu v ztn3t1. *5* Měl sem dojem, že tohle snad ani nejde, pokud nemáš ping tak 1.
    • Hráči to umí dělat i s pingem 80 (jako třeba já, když hraju v PErthu :))
  • Jack1947
    To je docela síla hra která by jinak byla za, darmo tak ted je placená co dál UT taky zpoplatní?

Navíc QL které se hrálo už několik let, asi je to přestávalo bavit ne? furt se to hraje a korunky z toho nejsou je vidět že to není ID software protože ty by takovejhle backstab určitě neudělali. *11* *12*
    • stratego
      Co si nepochopil na tom, že lidi, kteří to měli na steamu i předtím to mají pořád v knihovně? A to, že je ve článku, že to přišlo z ničeho nic není rozhodně pravda. O čistě steam verzi se mluvilo týdny ne-li měsíce, to že byl někdo tak líný kliknout na steamu na instalovat a teď brečí, vidím čistě jako jeho problém. Lidé pořád jen brečí a za většinu věcí si můžou sami svojí leností nebo hloupostí.
      • a ked mas quake launcher a nepouzivas steam odkial mas vediet ze sa chysta steam verzia? ja som to fakt nevedel a dost ma to zaskocilo.

neviem preco zatial ma to trochu menej bavi odkedy to preslo cisto na steam uvidim dalej. nepaci sa mi ze vo ffa mapach su uz normalne ammos. ale uvidim casom ake to bude takto som quake uz nehral ani nepamatam aby som zhanal zbrane a ammo (mimo duelu).

a tiez sa mi nepaci ze hru proste vypli esteze som mal ulozeny cfg inac by som mohol znova nastavovat :-/

trochu nefer krok mi to prisiel. btw tiez som mal nainstalovanu hru aj na steame ale nemal som ju v library tak som ju musel kupit
        • stratego
          Mě to řekli lidi z komunity, tak nevím jestli máš klapky na očích a nebo si to hrál třeba jednou za měsíc. Člověk, který se tam vyskytuje častěji to nemohl minout a mám pocit, že i v oficiálních QL news to bylo.

Tak sbírání zbraní, ammo apod. bylo v quakovi vždycky. To jen tak před 1/4 rokem přišel ústupek nováčkům (hodně slušně řečeno) a začal tam stupidní respawn se zbraní kterou si člověk vybral v případě týmových her a v případě FFA tuším shotgun, ale to prostě nemělo s quake nic společného.

Cfg snad stačí překopírovat z původní hry, to že ti vypnout něco snad neznamená, že ti zmizí data z HDD, hrál si to proboha vůbec někdy?
  • Tak nevím tedy jak v Evropě, ale tady v Austrálii jsme na update čekali jako na smilování a 4seasongaming.com nás všechny řádně připravil. Hlavně možnost mít vlastní servery, jejichž funkčnost nestojí a nepadá na nějakém chlápkovy z Texasu, je bezkonkurenční, a díky tomu, že teď můžeme mít i servery v Darwinu, můžeme hrát i se hráči z Indonésie či South Korea, protože pingy s nima tam nejdou přes 100ku. Nehledě na to, že na servery z Perthu jsme taky čekali dost dlouho. Perthťané museli dosud hrát v Adelaide a tam jim padali šílené pingy. A jejich hráčská základna je zároveň největší z celé Austrálie. Nikdo si dosud na ztrátu qlranku nebo přátel a achievementů nestěžoval.
    • Jack1947
      Docela se divím, že v AUS to není (bez urážky) zakázané. Pokud se nejndá o šprým ale vždyt je to násilná hra.
      • Lol, pokud sis nevším, tak v quakovi už při vydání Quake Live vyřadili krev a lítají jen bílé jiskřičky. V Austrálii můžeš běžně sehnat i hry jako GTA V nebo Evil Within. Možná si to pleteš s Německem.
        • Jack1947
          Jo jasně ale upravené ty lole... já zapoměl že to je taková trapárna Quake byl vždy o rozprsklých tělech a kouskách...
  • BTW: kdyby náhodou někdo chtěl hledat tu hudbu z traileru tak ----> https://www.youtube.com/watch?v=xTJhs6ua3Bk
  • Doufám, že PC verze nového DOOMa se aspoň trochu přiblíží té hratelnosti...
  • Jedinej pravej herni skill meter = Q3.
  • Tato hra mi z nicoho nic pred par dnami skoncila v kniznici na Steame, i ked som ju ani len nevyhladaval a nasledne po par hodinach opat zmizla...
    Skoda, mozno keby ju aspon stiahnem a spustim, tak mi ju enchaju *1* *2* *15* *1*
    • Ještě jednou, prosím tě..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit