Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak koupíme za éčko, až bude sleva, ne.. *1*
  • mě se hlavně líbí, že ty, co hru hráli už dřív, to maj furt zdarma, což je mimo mě asi dalších 3mega lidí
    • Spades
      Já to hrál v launcheru a na steamu to nemám...
    • stratego
      Tak jak už to máš jednou na steamu, tak tě těžko donutí si to koupit znovu :)
      • hlavne koment pri tej pesnicke ked si das na youtube ma pobavil:
        The Steam trailer for "Quake: Everyone destroys rapha" looked good
        • ak sa niekomu chce moze tento a koment nadomnou zmazat chcel som reagovat na nieco ine a nevidim tu nikde moznost delete :)
      • Já si to donucení dovedu krásně představit, prostě stáhneš update a v launcheru budeš mít že máš někam poslat 10e nebo můžeš koukat v lobby na servery. Prostě nějak by to šlo, to se nebojim...
        • stratego
          Když zajdeme do extrému, tak máš pravdu, ale tak nějak věřím, že svět ještě nedospěl do fáze, která je vykreslena ve hře DLC Quest *1*
  • ten trailer, az me slina ukapla, vic oldschoolovatejsi to uz ani bejt nemuze, ten pohyb, rocketjumpy, 150° FOV, pekelne rychlej gameplay...proc se dnesni hry nemuzou hrat takhle?
    • dost som rozmyslal ci vobec existuje nejaky moderny ekvivalent ku quake 3 ale nic ma nenapada vsetky hry mi pridu pomale. napr novy doom multi vyzeral celkom fajn ale je to strasne pomale.
    • stratego
      Na traileru je vtipné, že v něm často umírá rapha, což je jeden z nejlepších duelistů na světě. Vykreslili ho tam nějak zvláštně :D
      • The Steam trailer for "Quake: Everyone destroys rapha" looked good
      • jj, protoze ten nikdy neumira. Boze..
        • stratego
          Až vyrosteš a pochopíš obsah sdělení tak se ozvi :)
  • stratego
    Tak z dlouhodobého hlediska je to asi krok správným směrem, i když pro mě jako hráče, který hraje QL už od bety tam přibylo strašně moc naprostých zbytečností, aby to bylo dost cool a dost pro blbečky, takže jsem jen půlhodiny hledal jak vypnout nesmysly jako jsou jména nad jednotlivými hráči, protože při větším počtu hráčů na mapě člověk neměl absolutně žádný přehled. Další pr*ser je smazání statistik a klanů. Statistik hlavně z důvodu, že existovaly "Tiery" podle nějakých kritérií, ne že by to fungovalo nějak úžasně, ale nestalo se, že by člověk hrál s někým/proti někomu, kdo hru zapnul poprvé. Takže v současné době servery vypadají tak, že tam lidi nadávají na nováčky, protože jim hru akorát kazí. S klanama je to věc sama pro sebe, máme rozehraně nějaké soutěže a klany najednou přestaly existovat. A tím, že je to vázano na steam nick, tak se po serverech pohybuje tak 15x cooller, 30x rapha apod. úžasné.
    • moc sa hry nehravam ale mal som rad sem tam zapnut QL nachvilku kliknut play FFA a hral som. teraz si musim listovat nejaku rozumnu hru :D snad sa casom fixne a bude nejaky quick match
      • stratego
        Protože ono napsat FFA do server browseru je strašně složité, že?
        • ano, predtym som mal hru rozbehnutu za 2 sec teraz mi to trva 10-20 a je to otravne neviem co natom nechapes.
          • stratego
            Pravda za 2s to nezvládám, mě to tvá sekund asi 5s. Svět se začal hroutit
    • Zrzzek
      Snad se to za pár týdnů/měsícu nějak srovná..
      • stratego
        Tak herně je to pořád stejné, takže mě to neodradí :) a lidi si hodně slibujou od VAC

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit