Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

Hezkej trailr mohlo by to být interaktivní film těžko říct... což by ale z hlediska sw nebylo tak marné ☺🙂👌

• Na 99% to bude interaktivní film. Tímto žánrem studio proslulo a pochybuji že bude zkoušet něco jiného.

• A zrovna já četl, že právě u téhle hry chtějí otestovat i jak zvládnou udělat normální akci (a ne jen QTE)

A jako narovinu, pokud by zvládli dějovou strukturu jako v Detroit (což je snad jediná hra, kde rozhodnutí mají opravdu dopad a konce můžou být fakt zásadně jiné) a bylo to součástí normální hry, tak za mě by to bylo fakt super.

• Jack1947

Detroit jsem si dal 2x abych měl stoprocentní konec ale stejně jsem to podělal  při útěku lodí. Zajímavá hra to bezesporu mě by podobná hratelnost u sw nevadila.

• PLuto.petr

Mě by nevadilo, kdyby zvládli udělat hru bez QTE. Ale radši bych něco, co bude bližší adventuře než akce. I když ve světě Star Wars se akci asi nevyhneme.

• rudysakal

Tak hodně štěstí, do dneška se jim nepovedlo překonat ani Kotor 😀

• Derp_1337

To není moc dobrý argument. KOTOR byla vyjímečně povedená hra. Byla to hra z dob zlaté éry RPG her. To se jen tak už nebude opakovat.

Teď je bohužel éra naředěných open world multiplayer her, které jsou prošpikované mikrotransakcemi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit