Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Takto nakonec nedopadlo, možná z toho chtěli mít revoluci a nakonec to dopadlo jako takováto nemastná/neslaná filmová akce která si hraje s časem ... Upřímně kdo čekal že to bude nějaká pecka, už jenom to že se to snažily provázat se seriálem byl celkem malér...

Vzpomenme, na vlažné přijetí ALana Wake před lety, nicméně to byl menší malér holt už přestává platit pravidlo co známá úspěná firma (Remedy) to 100% kvality, sám Max Payne3 by mohl vyprávět, jak ani on nebyl všemi fanoušky přijat nejlépe.
  • No jo no. Z Olejnice se stava takova mala Spacilova:)
  • wizaard
    Singleplayer v Halo 5 je skutečně (slovy fanouška série) "na pováženou" (a absence split screenu je kudla do zad - opět slovy fanouška série), nicméně hratelnost a hlavně multiplayer je jednoduše to nejlepší, co existuje - nikdy jsem MP neholdoval (chvíli jsem vydržel u Titanfall), přitom Halo 5 hraju online často.
  • výborná recenze ....dozvěděl jsem se že to je 3rd person střílečka s krytím "který někdy nefunguje" (jak funguje a proč nefunguje toť ve hvězdách), někde/někdy tam otravujou přehnaně dlouhý hraný filmečky, příběh není dechberoucí záležitost kvůli který bych si vzal dovolenou, hratelnost nic moc (hmm, ale jaká ta hratelnost vlastně je?) a ...a ....nějak si nevybavuju co dalšího jsem se dozvěděl *1*

jako na tuhle hru nečekám ať už už vyjde, ale jsem zvědavej co z toho bude a tahle "recenze" mi poskytla fakt hodně relevantních informací jak na tom je *3*
  • už když jsem to viděl půl roku zpátky v traileru .. nebyla tam jediná scéna která by mi řekla kup si mě .. Podle mě tuctovka .. a co se týče recenze mi to celkem potvrzuje
  • "Nevím, co zde autorovi recenze jeblo, co mu vadilo apod."

možná to píše v recenzi *15*
  • Recenzi jsem nečetl a ani číst nebudu, ale koukal jsem na videorecenzi na IGN a na pětku to teda vůbec nevypadá. Nevím, co zde autorovi recenze jeblo, co mu vadilo apod. ale podle mě si takovýhle hodnocení zaslouží většina jiných her, ale ne něco od Remedy, co zní nejen skvěle nápadem, ale i vypadá skvěle hratelností.
  • To je přeci jako srovnávat jablka a hrušky.
    The Division je vlastně MMO RPG. A jestli jsi někdy hrál nějakou hru tohoto typu, jistě víš že od MMO RPG nemůžeš čekat nic jiného než stereotyp.
    Zatímco QB je příběhová "jednorázovka" která (jako každá taková hra) má za cíl zaujmout predevším zajímavím příběhem. Samozřejmě né vždy se to daří, přesto mi nepřijde vhodné argumentovat zrovna porovnáváním dvou naprosto odlišných herních žánrů.

Neméně smutné mi přijde jak tady všichni pořád řeší The Order.
    Lidi ta hra vyšla, získala fanoušky i odpůrce a konec. Kolik z vás má provizi z prodeje té či oné hry? Nikdo...tak se nehádejte, kdo chce ať si hru koupí kdo ne ať nekupuje.
    A ruku na srdce. Kdo z vás všech je objektivní?!
  • Ono ale srovnání hodnocení na games.cz a na metacritic hovoří za sebe.
  • Zajímalo by mě, jak by Quantum Break hodnotil Jan Drda, co popisoval Alana Wakea. Tady si totiž autor stěžuje na hodně věcí, které měly obě hry společné a které jsou u takových her i pochopitelné. Kromě toho mám dojem, že na GAMES.CZ posldení dobou hejtujou co můžou.
  • Ježiš tak si tuhle hnusnou a blbou hru kup a nevotravuj tady, brání ti v tom něco? A dobře ti tak, pak si doma buď nasranej sám na sebe že si vyhodil peníze za takovou blbost. Komu není rady, tomu není pomoci...
  • to jako srovnáváš Remedy s tvůrci Order, pro který to byla první velká hra? Já bych za tenhle shhit napálil Remedy ještě méně, jelikož tam nefunguje ani technická stránka, textury se nanačítají atd.
  • Tak to je dobry :D recenze vyborna a objektivni :D
  • Hnus, cisty hnus pan recenzent. Kazdy recenzent by mal mat svoj vlastny uceleny (a co najobjektivnejsi) system na hodnotenie hier. Dat orderu 8 a tomuto 5 je ako naplnit pusu cerstvym fekalom a snazit sa rozpravat. Presne takyto bordel degraduje cely games.cz
  • nekromant33
    Stylizace, design úrovní, zábavná akce, překombinovanej ale "filmovej" příběh a samozřejmě bullet time. Úspěch minimálně prvního Maxe fakt nebyla náhoda.
  • Tak se vrať do školy nebo opraš základy českého slohu, tam se píše jednoznačně, že odborná recenze má být OBJEKTIVNÍ. Uživatelská recenze je subjektivní.
  • A ta aréna s nabíhajícími vlnami nepřátel mi taky něco nápadně připomíná *2*
  • Nebavím se o Olejníkovi, QB je prostě slabota a Division taky, Olejníka mám na háku. Naopak Alan Wake je skvělá hra.
  • Zajímavý, že stereotypní a nenápaditá hratelnost Honzíkovi nevadila v The Division :P
  • Mně se hry od Remedy nikdy nelíbily. Myslím, že na Maxi Payneovi se lidem líbil hlavně bullet time použitý ve hrách v době, kdy frčel Matrix. Jinak tam nic zajímavého nebylo. Čili nemyslím, že by se horšili, spíš to lidem pomalu začíná docházet.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit