Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a Order sa "povedl"? :D olejnik sa zas ukazal
  • Jsi hlupák, neumíš si prostě přiznat že se ta hra nepovedla?
  • Olejník, jakožto správný Sony fanboy nezklamal a jeho neobjektivní myšlení zapracovalo na všech frontách. The Order: 1886 je v bleděmodrém totéž, co Quantum Break, navíc protkaný cutscénami, které otravovaly na každém rohu, doslova! U QB se Remedy pokusilo alespoň o něco originálnějšího s živými herci a seriálem, ale jelikož pod tím není podepsaný "Executive Producer Shuhei Yoshida", hra tím automaticky dostává 2 bodů dolů, a to ani nebudu rozvádět ty trapné Bossfighty v "The Odéru", ale pan Olejník se z nich div nepokálel...

The Order 1886 - Games.cz 8/10, Metascore 63, User score 67
    Quantum Break - Games.cz 5/10, Metascore 78, User Score (zatím není k dispozici)

Obrázek o objektivnosti tohoto recenzenta ať si každý udělá sám :)
  • Ona to neni zadna cast, jelikoz se pry ten demo usek v plne hre vubec neobjevi. Jako maly chlapec Noctis v demu projdes snove prostredi a seznamis se s magii, souboji a ovladanim.
  • Ve Score dají přes 80% každé blbosti, která jde spustit a člověk u toho neumře nudou. Tohle se u nich nikdy nedalo brát vážně a není snadné najít číslo, kde by nebylo hned několik hodnocení nad 90%. Zkrátka ve Score se skóre neřeší *1*
  • Valve, Blizzard, Arkane, From, Bohemia
  • black isle, sir-tech, ssi, obsidian, slitherine *1*
  • není to špatně, ale na druhou stranu nejsem z toho odvařen, ale je to opravdu jen minimální část celé hry, trvá to fakt chviličku...
  • Ono to už vyšlo? Úplně mě jakékoliv info minulo.
  • Hraju ted to demo a nevyzera to naozaj spatne :-)
  • "Mozna si tam jako paty pridas Square Enix az vyjde FFXV :-)"

doufám, že se FFXV povede a SE si tam dám :)

Jinak Monolith hlavně Xeno *14*
  • Tak ten Monolith delal jednu Zeldu hral jsem na Wii, Bloodborne od Fromu je bomba mam na PS4, Shadow of the Colossus hraju ve 3D na PS3 a porazil jsem zatim 5 z 16 takze mam jeste co delat a od Platinum jsem hral jen Bayonettu. Mozna si tam jako paty pridas Square Enix az vyjde FFXV :-)
  • Monolith Soft, From Software,Team Ico, Platinum Games a pátý ti neřeknu, jelikož nevím... Jako dal bych tam Bethesdu za Morrowind, ale to co předvádí poslední dobou není na topku...
  • Jaky je podle vas 5 nejlepsich vyvojarskych studii? U me asi Bethesda, Naughty Dog, Nintendo, Blizzard a Rockstar. Ale vitez je u me Nintendo diky serii Zelda :-)
  • s tím bych nepočítal, jelikož ty patche přinášely více bugů a glitchů než měla původní hra. Na trojku nemají, sry...
  • Asi si nas nechtej znepratelit :-)
  • Honza by tomu dal urcite i vic, ale recenzoval to hned kdyz to vyslo. Od te doby CD Projekt vydal spoustu updatu a DLC, hodne toho vylepsil, pridal a nechteli za to pritom dalsi penize. Nedavno zverejnili, ze chteji byt treti nejlepsi vyvojarske studio a ja jim to preju.
  • díky. 82% a nižší hodnocení? *1* Já čekal, že Vrobel tomu nasolil šestku.
  • Nevim jak si vedli starsi dily, ale sestistrankova recenze Zaklinace 3 dostala ve Score 82% a psal to Jan Vrobel. Dalsich 5 stran bylo o tom jak vznikal jeho cesky preklad a cosplay prevlek pro Alžbětu :-)
  • Proc zmizel clanek z hlavni stranky na games ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit