-
daniel - lžeš, česká média tomu naložila ještě víc a poprávu, je to průměrná slátanina...
-
hlavne ze the Order dostalo 8čku :D
-
To yb měli spíš dávat 10/10 a druhej den vysvětlit že si z nich hezky vystřelili, ne? :D
-
sector ma objektivnejsie a lepsie napisane recenzie....na game.cz mi niekedy pride ze recenzant hodnoti hru podla toho ako si vyspal....ale v tomto pripade davam za pravdu games.cz som zhruba v polke a na tej hre nie je skutocnenic vynimocne tak 6-7 by sm tomu dal...
-
tadle hra má hlavně strašně nezajímavý a nudný nepřátele. Klasický SWAT scifi komanda, co jsou jak přes kopírák...
-
za ta 2% se omlouvam :)
-
Hrej 2/5, Zing 6/10, Bonusweb 7/10, Eurogamer bez medaile ( takže6-7/10). Ale cesky media nejdou pod 80. Ani světový. Proto to ma průměr 78%. Logicky
-
Ano, některá česká média tomu dávají i 9/10 a jako bonus naprosto wtf recenzi.
-
Ano.
-
To je ještě lepší způsob hodnocení než Jackovo "kolik GB hra zabere na disku".
-
som mrtvy, ze?
-
sector... *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
Fakt jsi poukázal na Sector? *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
Vážně????? -
na sectore mas alt. recenziu 9/10 ak zvladnes slovencinu, ja osobne by som hodnotil hry podla poctu fps, to by konzolovky dostavali stabilne 30
-
No, ide o to kto ako vidi hry. Pre niekoho je dolezity pribeh a vobec si nevsima jemne graficke detaily, druhemu je pribeh fuk, bavi ho prepracovana fyzika atd. Podla videi hra nevypada na priemernu, je detailne prepracovana aspon graficka a fyzikalna simulacia. Ale druha vec je ake je to hrat? To este neviem. Max Payne ma velmi bavil ale Alan Wake vobec.
-
https://youtu.be/D3jgmycn5qY?t=6m52s
tady kdyby nekdo chtel osvezit pamet -
No, hru jsem jeste nehral, ale 5/10 mi prijde trochu prehnane...jak cesky, tak zapadni media nejdou pod 80%. Ponekud zvlastni..asi ai v tomto pripade budu muset udelat nazor sam az si hru zahraju.
-
takto mala dopadnut podla mna aj recenzia alan wake, podla mna silne precenovana hra
*samozrejme QB som este nehral, ale urcite to skusim o rok, dva... -
Nevěřím, že by někdo dělal apríl takto ubohým způsobem. Hra prostě stojí za hоvno a na datum nehleďme.
-
Navíc, 78 na Meta. ještě takto ze ze začátku...to taky není žádný zázrak, takže ani tady nevidím problém.