Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • NonSuch
    hm, az do tohledle videa jsem se na to dost tesil, tohle ale vypadalo neuveritelne genericky, jedna seda mistnost za druhou a tri pohyby ktere se porad opakovaly, doufam, ze to je jen nestastne zvolena cast hry nebo neco...
  • Znova stejná otázka? Proč maj grobi červenou krev??
    • Odpovídal jsem Ti již asi 4x na to... Původně byla krev zelená v obou verzích Warhammer, ale lidé ji obvykle malovali červenou a vcelku rychle se to na té červené ustálilo, protože červená na zelené je vidět lépe než zelená na zelené.
    • myslis groty? ty maji v posledni edici nebo dvou podle GW cervenou krev, asi ustoupili z konceptu zelene krve protoze se blbe malovala na zelenou kuzi ;)
      • Tak ve klasickém Warhammeru (ne 40 000) trpaslící používají na orky oslovení Grobi, a pokud vím, mají tam krev černou...tedy podle knížek od Black Library, nevím jaké jsou aktuální pravidla GW.
        • Černá je maximálně zaschlá, i podle knih.
  • Já vím, že je to jen hra. Ovšem Thunder hammer je obouruční zbraň. Vůbec nechápu proč tedy má k dispozici bolter? Pochopil bych bolt pistol, ale bolter? Nemluvě o jeho specifikacích. Tady zase někdo nešel do hloubky univerza :/ Hra, ale vypadá dobře a určitě bude super pocit kosit zelený kůže po desítkách :D
    • No tak nosí ho sice v jedné ruce, ale při boji už používá obě, to by se dalo tolerovat...Mě by zajímalo jestli tam bude přístupná i Terminátorská zboj, jinak to nevypadá špatně...Jen by ti orkové měli být o něco větší a přece jen silnější, a taky nechápu proč to není více brutální...přece jen je to hra z Warhammeru, tak jsem se těšil na trošku detailnější masakr *9* *15*
      • Ted koukam ze tam v MP nebudou orkove, jen Marinaci a Marinaci s bodaky.. to me teda zklamalo :/
        • No jo, ale představ si, že bys musel kvůli balancování týmu hrát za orky... Komu by se to líbilo? *15* Jestli máš na mysli spíše kooperaci (několik hráčů proti hromadě AI orků), tak o té v tom videu mluví, že o ní uvažují, možná na to bude i nějaký speciální multiplayer mód...
          • me by se to libilo, za orky hraju stolni hru a rad bych si za ne zahral i MP :D
            • Taky cekam na hru, ktera by mi umoznila hrat multiplayer za orka, nebo chaosaka, nebo klidne za imperialniho gardistu. Bohuzel vyvojarum pripada,ze kazdy chce byt space marine (coz sice podle prodejnosti asi bude blizko k pravde), ale i tak by bylo skvele moct hrat i za nekoho jineho nez SM.
    • ne neni, klasicka kombinace je Thunder Hammer a stit, ale kapitan muze mit i TH a bolter nebo druhou zbran na CC, klidne dve kladiva kdyz chce hrat drsnaka :D
      • Thunder Hammer a štít používají Terminátoři, ne klasický Mariňák.
  • Proc se nikdo v tech rozhovorech nezepta jestli tam budou nejaka vozidla?? Libila by se mi mezihra s rizenim jednoho z tech titanu ale chapu ze vzhledem k "pravidlum" 40k univerza je blbost aby marinak ridil titana.. snad je alespon ukazou v akci v nejake vetsi bitve :)
    • Adeptus Astartes neřídí Titány *3*
      • no vzdyt to pisu, snad je aspon uvidime v akci
        • Oj, promiň, asi jsem to nedočetl, dělám více věcí tak jsem si to neuvědomil *4*
        • Ale Dreadnaught nebo Predator by ridit mohl.. nebo Vindicator, to by bylo dobry maso :)
          • Dreda tady asi jen v MP protoze by z nej nemohl vystoupit :)
  • Black_Hand
    eh, proc kazdej komentar od vyvojaru k tydle hre zni jak pro totalniho trotla. takovej ten pritroublej styl cliffa blezsinskyho, kdyz prezentuje gears of war.
    • Oni tu hru potřebují prodat, takže podobné rozhovory by měl dělat někdo jako Cliffy, protože umí lidi zaujmout, vžívá se do té hry. Jenže pak jsou tu lidé jako Todd Howard (uspávač hadů), kteří mluví o jejich nové velké hře a já u toho usínám. Prostě pokud chceš něco prodat, musíš umět zaujmout.
      • Black_Hand
        jasne, ale tendle specificky styl prezentace mi nesedi.
        • To jsi výjimka, já osobně se díky němu alespoň u těch videí bavím. A jak jsem psal, oni to potřebují prodat a řekl bych, že to se jim daří.
          • Black_Hand
            problem je, ze to prezentujou moc vazne. kdyby tu prezentaci vzali vic nadsazene, tak by to bylo lepsi.
            • Black_Hand
              nepopiram, ale v tom pripade vari z vody a nerika vlastne nic uzitecnyho. to me spis zajima jenom ten gameplay. ten mel jenom jeden zajimavy prvek a to byl ten jump pack.
            • Taky musíš brát v potaz, že kdyby vykecal, co ve hře potkáš a pod., tak by vcelku ztrácelo význam tu hru hrát, nemyslíš? A zrovna to upravování je pro fanoušky hodně zajímavé, protože kdo si nechce upravit Mariňáky podle sebe? Máš možnost hrát v podstatě za jakoukoli kapitulu a vše kolem toho... Pro fanoušky stolní verze je to hodně zajímavé.
            • Black_Hand
              ano, ale ten duraz na to jak jsme kul a brutalni a jak si muzu upgradovat vzhled brneni bych radsi nahradil tim s cim zajimavym se setkam. vyse zminene veci nejsou zajimave skoro vubec.
            • Vážně? Ani mi nepřijde, spíše řekne tunu nových informací, ukážou nový gameplay a naláká na hru. Navíc z něj čiší radost z té práce.
  • fuj!!! jak zničit jednu dobrou stolní hru
    • jak? :)
      • udělat z toho pc akční hru(můj názor)
        • Já myslím, že to naopak může Warhammeru přinést fanoušky navíc, a trochu zkomerčnit, že se třeba časem dočkáme i nějakého toho filmu *5*
          Skalní příznivci klasické stolní hry to přece jen hrát nemusí... *3*
          • Black_Hand
            film uz je. renderovany.
            • VirglCZ: Jak píše výše Marek, velkofilm je to nejhorší, co by se Warhammeru mohlo stát. Navíc GW nedává licenci každému (díky Císaři, že Blizzard ji nedostal), takže Hollywoodu ji dá opravdu stěží...
            • Black_Hand
              ok
            • Ultramarines, ano, měl jsem na mysli nějaký hraný snímek s vyšším rozpočtem, alias "Velkofilm".
          • Me to tedy spis v nekterych aspektech zavani konzolovkou nez PC, jinak jsem skalni priznivec stolni hry a libi se mi to (akorat jedna z mych armad jsou orkove tak tezce nesu jak je tam kosi po stovkach ;).. jasne ze to treba brat trochu s nadsazkou, nebo spis tak ze stolni verze musi byt nejak vybalancovana tak tam nemuzou udelat z marinaku takove nabusence, tak se to vynahradi v knizkach a hrach (takovy ty pribehy jak jeden marinak branil den a noc sam branu a pozabijel pritom 10.000 orku, to je presne tahle hra :)
            • Tak já mám osobně rád jak stolní hru, tak knížky (a že jsem jich přečetl hodně), a na něco takového jsem nenarazil...samozřejmě že tam musí být zesílení, přece hlavní hrdina nemůže jen tak zemřít, ale zase takový rozdíl to není...alespoň mi to nepřijde...
              A je to akce zaměřená primárně na konzole, to jde poznat, ale ten multiplayer by nemusel být špatný...uvidím jaké budou recenze...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit