Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • FridayManul
    Zkrátka se to bude v otevřeném světě hrát jako Mad Max a při střílení jako DOOM. Což by nemuselo být tak špatné. Akorát ta stylizace trochu pokulhává, tu růžovou ať si strčí někam.
  • Wolfcastle
    Rage dal svetu uzasnou revolucni vec najednou nezalezelo jak dobrou mate kartu FPS se engine snazi udrzet na vetsi hodnote nez HW zvlada za kazdou cenu i za cenu ODPORNEHO DO do do do SKa  ka VANI TEXTUR, rozmazani (low res) textur na vzdalenejsich objektech a hromadu dalsich siditek co mrvej obraz pravda na prvni pohled si nevsimnete (kor kdyz jedete rychle autem) ale ten feel je zo toho takovej divnej ja tedy radsi pokles FPS ale zato stabilni KVALITU A NE ZE SE mi kvalita obrazu neustale meni 🤮
    • ALHAZRED
      Nooo na tomle enginu delal maestro Carmack a bla bla měl bejt megarevolučni, noavatorsky a suprhusty, až nakonec je z toho blivajz, pač to maestra Carmacka prestalo bavit, začal delat na Oculusu, a zbytek lidi pak nevědel co s tim...😛
      BTW maestro Carmack se nejdriv vyjadril že PC platforma neni pro nej prioritni co se RAGE tyče a pak slibil 8Gb texture pack, z čeho bylo stejne nakonec houby takžeee... maestro Carmack !!
  • Carnage666
    Já doufal, že se upustí od tý vsypělý technologie co nejvíc a bohužel ale jednička mě bavila takže tomuhle dám šanci.
  • ALHAZRED
    RAGE, byla po hratelny strance akčni perla, sice domrvili podporu grafickych karet, hlavne od ATI, co neznamena, že by ATI karty byli horši, ale proste s nimi studio nespolupracovalo, čemu rikam fatalni pruser...Jo a konec byl hodne slabej, jako odstriženej, čekal sem brutalniho bosse a vono nic, no snad prište, jinak sem sa krasne bavil a možna si to ješte zopaknu...
    Tyhle videa vypadaj skutečne moc DOOMovsky, co mi dost vadi, ptž vystilim mistnost, pak nabehnou dalši panaci, ty taky vystrilim a ješte jednou a pak du do dalši mistnosti, a tak stale dokola, mě už moc nebavi, i když je to husta akce, uvital bych drobet realičnosti a uveritelnosti, aby s toho nebyl broste dalši DOOMovskej SERIOUS SAM, to prvni RAGE bylo tak akorad...
    • Jack1947
      Právě navrch ty psionické nebo jaké vlastnosti to se mi tuze nepozdává.
  • tomasrippl
    První díl byl zábavný. Snad se udrží hrateknost i teď.
  • Rage2 bude mat s iDSoftom spolocne akurat tak logo pri spusteni kedze tu znacku uz vlastni Bethesda. A ze sa akcne pasaze podobaju na Dooma?  Ale to sa podoba kazda druha akcna FPS, akurat ze takych sa uz dnes moc vela nerobi.  Je naivne si mysliet ze v idsofte sa polka vyvojarov rype v nose a isla na pokec do Avalanche. To ze tam dolepia dalsie 2 prvky - openworld a jazdenie v buginach , to teda moc nevylepsi. Fakt by ma zaujimal aky je ich selling point, lebo to co zatial ukazali je slabe a hlavne 300x videne a hrane inde.
    Podobne je na tom aj posledny Doom. Celkovo to nebolo zle, len na kazdu featuru ktoru pri Doome prezentovali sa da vytiahnut niekolko "ale" ktore su tazko obhajitelne.
  • sukovf
    Trochu se bojím, aby největší část herní doby znovu netvořily marné snahy o nějaké rozumné rozchození hry. V jaké stavu bylo Rage ještě dlouho po vydání, na to asi pamatují všichni.
    • No uvidime. Hra jede na Apex Enginu, tedy jako Just Cause. Dvojka Just Cause byla optimalizovana dobre, trojku jsem nehral.
      • victor
        Dvojka byla zábava . Trojka byla ...už nuda ,aneb kromě enginu byla ta hra o ničem,minimálně pro mne . Jako vždy jsem po pár povinných misích jel openworld podle vlastního uvážení a po tom co jsem sám vystřílel leteckou základnu jsem začal pochybovat o hratelnosti ....v třetině mapy s vidinou desítek ostrůvků , kde jste museli stále dokolečka: osvobodit policejní stanici ,zničit propagandu ve formě billboardů či tlampačů a vztyčit rebelskou vlajku .... Popravdě uvažoval jsem o tom že vše budu zařizovat ze stíhačky nebo bojové helikoptéry .....ale i tak mne to přestalo bavit protože ostatních výzev ve hře už moc nebylo nebo se opakovaly ( Jo tři měsíce po vydání jsem stále držel oficiální online rekord za zabití na největší vzdálenost :)))))) )
        • Jack1947
          Mě bavili ty základny, ničení základen to bylo hlavní plus. Už jsem si všiml že si prskal i v jiné diskusi jak je to na hovnoo a celá E3 skoro o ničem ? Možná to bude i věkem přeci jenom si toho už hodně zažil ve hrách.
    • Jack1947
      Doskočilo pár textur než ses k nim přiblížil ale jinak ok...
      • victor
        Při otočení tenkráte  nedoskočilo jen "pár textur" , ale celá scéna :))))))))
        • Jack1947
          ATi karty tak snad když už jsou AMD a maj jinej engine tak tohle odpadne.
      • sukovf
        Pokud jsi měl jen problémy s texturami, gratuluju. Já jsem na svém stroji nedokázal hru několik prvních týdnů ani rozjet, až jednoho krásného dne vyšel patch, který toto opravil.
        • Jack1947
          Já vím a mělo to problém na kartách od ATI? nicméně ta hra hodně lidem je.a byla super. Nemá smysl dát na lidi jako GGG protože ty hráli na ATi kde jim doskakovalo a mělo vše možné...
  • TheGGG
    první díl byl odpad, nějak mě rage 2 neláká
  • victor
    Jsem jediný , kdo tvrdí , že Doom2016 teda rozhodně nemusí ?

    Ta hra byla taková "jednoduše brutální" , rozšířený koridor , redesign nepřátel k pláči , a teleportační hnízda jako zpestření hratelnosti "jdi za nosem a užij si quickklickeventy" ....

    Prostě nextgen pro lobotomiky co chválou nešetří. I ten soundtrack byl příhodně neposlouchatelnej (A to se mi Fear Factory v Carmageddonu fakt líbili) .

    Takže , jen doufám že Rage 2 si z Dooma vezme jen tu brutalitu a otevřený svět i gameplay z Borderlands si ponechá ....

    • Ristoro
      Jediný nejsi, ale patříš k minoritě. DOOM je uznávaný hlavně PC hráči, kteří jsou odchovaní na starých DOOMech, Quakovi či Unrealech. Mám pár přátel, kteří vyrůstali na konzolích a hráli v mládí úplně jiné hry, než já a DOOM je také příliš neoslovil.
    • Bobrkola
      Nevím... mě Doom také nesedl. Glory kills mi přišly až moc šílené, ale hlavně kvůli té frenetické rychlosti. 

      Level design bych neřadil, protože i původní lvl design nebylo nic světoborného. Prostě taková pocta klasice.

      • Jack1947
        Mě zbytečné navíc si musel člověk natočit ten metr, po pár hodinách už to bylo otrava - navíc co mě ještšě otrvaovalo ve FPS hře a dojít munice? wtf co má dělat umlátit je pažbou a přitom ze začátku to vypadalo skvěle všichni staří známí a pak se objevily ty neduhy.
        • Cajicek
          Ty pořád nenaučila česky??

          Navíc na tom to přece bylo postavené a pokud nejsi úplný trouba tak to fungovalo dobře:

          Zabiješ zbraní = dostaneš lékárničku.

          Zabiješ na blízko = dostaneš náboje. 

          Co na tom je nesmyslného?? :D

          • Jack1947
            Žee se to dělalo dost špatně když si byl těsně před smrtí a neměl si náboje a ještě po tobě šlo 10 démonů...
    • Jack1947
      Souhlas ale to bude i tím že třeba tě tenhle druh her nebaví... respkt baví tak první 2 hodiny. Potom je to celé jak přes kopírák znova a když si myslíš že je užž konec další místnost a jede se po bosovy znova 😬
    • bukrr
      Hm, taky názor, sice totálně mimo, ale názor

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit