Přejít na výpis diskuzí
Rainbow Six: Siege nabídne hektické boje proteroristických jednotek a plně zničitelné prostředí
10.6.2014 | Petr Poláček
43 příspěvků
-
autentický záznam. wow. much legit.
-
-
co to meleš?
-
Ne žeby mi ta neupřímnost nevadila... ale není to porvé a zdaleka ne jen ve hrách. Reklama je holt odvozena od "klamat" :-)
-
-
Že to je skutečně z multiplayeru jim nevěřím ani za mák.
-
-
No to tvrzeni bude asi stejne silne, jako znicitelnost prostredi :). Jinak pokud to bude lepsi CounterStrike tak proc ne. Akorat se obavam, ze to bude cilene hlavne na multiplayer (nic proti kooperace temto hram svedci), ackoliv sila techto her byla v singlu, kde si clovek akci naplanoval a vedel, ze ho aslespon nekdo poslechne :).
-
-
Rainbow Six:Facepalm bude mit plne znicitelne prostredi a proto se bude odehravat jen v emerickych baracich, kde maji papirove zdi. Jako prvni DLC vyjde "Se*eme na stare hrace", po kterem bude okamzite nasledovat DLC "Deti pojdte si hrat". Pokud bude i stejne nesmyslny SP, tak uz by to konecne mohli prejmenovat, aby Tom Clancy nemusel ve forme nas*aneho zombie chodit do UBI zrat mozky. Neco mi rika, ze by se stejne ani moc nenajedl. *9*
-
Tak tohle mě nepřesvědčilo, PFC_Silverman to pojmenoval trefně. *6*
-
video a hra super, grafika uz nikoliv ale o to tu až tak nejde. jinak paní bude mít jiste radost jestli ji zachranili jak ji zničili domek *1*
-
RS jsem miloval, ale toto opravdu nerozdýchám. *10*
-
Aaaaaale, do prd3le aj so vsetkymi R6, ktore vznikli cca niekedy po roku 2000... Co si ja pamatam, tak prave R6 (povodny diel) a nasledne neskor R6: Rogue Spear (tak to bolo fakt na nezaplatenie!!!) sme konkretne s jednym kamosom hrali jak blazni este v case, ked sa za jednotlive telefonne impulzy pekne krasne platilo a clovek mal k dispozicii akurat tak klasicky modem cez pevnu linku!!! Eeeejha, to boli casy!!! *1*.
Napriek tomu si dodnes pamatam, ze islo o nezabudnutelne chvile, ktora sa potom pomerne dlhy cas v ramci mulutiplayeru len tak neobjavili... Nieco sa mi mari, ze sme potom neskor este skusali konkretne R6: Vegas, no uz to proste fakt NEBOLA TA ISTA ZABAVNA HRA, ako predtym!
Takze, co sa mna tyka, od R6 uz vlastne radsej nic extra necakam a myslim, ze robim dobre. Proste... stare dobre casy su prec, teraz tu uz mame komplet novu dekadu s novou generaciou... nuz a ked sa prave ta tzv. "NEW GENERATION" prejavi napr. pocas bitky v Battlefielde... myslim, ze mi mnozstvo ludi da za pravdu, ze dnesni teenageri by si zasluzili minimalne jednu ranu po holej pomocou sietoveho kabla... To je to najmenej, co by sa ich MOZNO ako-tak dotklo, chudacikov... *16*.
No nic, no... Ja ako ovykle du blejt, velebnosti *11*. -
to pov je strasny.. treba to nebude spatny.. ale koukat se na to jak to hrajou v tomhle videu je des
-
Podla videa to ovladal niekto kto drzal gamepad prvy raz v zivote.
-
-
asi tak, hrát to na myši, tak jsou ty teroristi mrtvý v první minutě... navíc to tam ještě hezky ukazuje ovládání granát - g, sebrat člověka - f, odbouchnout něco - 4... ale on to hraje na gamepadu... zajímavé
-
-
Jakožto dlouholetý pařant SWAT 4 musím opravdu tleskat. Už dlouho jsem neviděl takovou taktičtější záležitost v AAA segmentu her. Klobouk dolu Ubisofte. Nicméně mě trošičku E3 od ubisoftu zklamala místo pořádného gameplay The Crew a Far Cry 4 jsem tam musel koukat na nějaký Just Dance a pak ještě na větší blbost se cvičením rádoby kliků. Ikdyž co si budem na rovinu říkat EA to projela na plné čáře. Každopádně to vidím na nákup The Crew, Far Cry 4, The Division a Rainbow Six (uf ještě že polovina her vychází v příštím roce :-)
-
-
co tam bylo takticky? spray and pray neni takticky.. ani zdemolovat celej barak
-