Přejít na výpis diskuzí
Rallye projížďka Argentinou na videu z WRC 3
24.8.2012 | Adam Homola
29 příspěvků
-
Nějaké zlepšení od předchozích dílů tam je,ale nějak nevím co si o tom furt mám myslet.Když už bych dělal rally hru,tak pořádnou simulaci a ne tuhle polo arkádu.
A autoři nějak předběhli dobu s tím Polem,ikdyž to mi zas tak moc nevadí. *3* -
Rád koukáš na prdelky?
-
Ta kamera snímající zadek vozu je hrozná, při zatáčení vůbec nezabírá to co potřebuji a vidím akorát bok, který vidět nechci tak asi jako v gta4.Chtělo by to něco co přímo zabírá fixně zadek za jakýchkoliv situací, jinak to je pěkná frustrace.
-
Nes*r se do dubstepu, Homolo!
-
Nevim Really mne po smrti Mcrae (R.i.P) nak hloubeji prestalo zajimat. I kdyz tomu bych sanci dat mohl uvidime...
-
Videl jsem i dalsi trate a vsechny jsou to hotove dalnice...
Pro zajimavost, takhle ma vypadat rally hra s realnou trati: http://www.youtube.com/watch?v=N2YXrxI1aO0
Ale asi do toho pujdu, na konzolich neni na vyber. -
Mysllím, že zůstanu u Richard Burns Rally... možná i líp vypadá.
-
... toho vodniho prejezdu jsem se uplne lekl.. jak to cakalo az na sklo a auto dostalo takovou prdu kdyz vletel plnou rychlosti do vody, ze se zpomalilo... *11* krajnice maji pod tenkou vrstvou travy asi beton... proste ne.. jedine, ze by to bylo pro android.. pak to chapu :)
-
Dobry, tak jeste aby to fungovalo.Predchozi dva dily jsem mel velky problem rozpochodovat a kdyz uz tak to pochvili stejne spadlo.
By the way: To auto vyrabi krasnou pisecnou bouri :D