Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Thorleif_cz
    To je ale vskutku famózní nápad!
  • Thorleif_cz
    Mě vůbec nepřišlo, že by byl tlustej. Že není Silvestr žádnej opálenej, naolejovanej metrosexuál, je snad jedině dobře. Moje estetický cítění teda nijak neurazil, ba naopak sem rád, že Ramba hraje pořád on a že nešlo o nějakej vylízanej restart, jako třeba teď chystanej Mad Max (sice jsem použil ostřejších slov, ale tím nechci film strhat před vydáním, ale rozhodně se mi to nezdá jako dobrej nápad).
  • Thorleif_cz
    Survival akce alá první Rambo. S nějakým arkádovým systémem líčení pastí. Nevím, jestli si všichni pamatujou fakt akorát poslední tři díly, ale první Rambo nebyl žádná šílená řezničina. Nebyly tam stovky mrtvejch nepřátel, naopak první díl (podle mě) rozhodně má svoje kvality, díky kterým si rozhodně zaslouží být na csfd mezi filmama s červenýma číslama (ani ta čtyřka nebyla špatná a což, dvojka se taky líbí...:D).

A hrát za Johna, kterej se z řezničiny vietnamskýho konfliktu vrátí do hippies "křečí" svíraný amériky, a prostě znázornit, jak se asi tak cítí chlap, kterej bojoval "za svoji zem" v nějaký podělaný válce kdesi v tramtárii a po návratu domů na něj vlastní lidi nadávaj, plivou a nezřídka i fyzicky napadaj... To by mohlo být snad i zajímavý téma, ne?

Edit: Jé, já se šťourám v mrtvole, ještě že jsem ji sám nevytáhl. Ale co, vždyť je to vcelku zábava...
  • Rogue Troopers od nich byla dost slusna akce. Takovy rambo ve vesmiru.
  • akorát nechápu proč byl stallone večtyrce tak tlustej, kdyby vazil 10 kilo miň, slušelo by mu to vic a porad by byl svalnatej
  • fixcz
    *1*
  • Jako mix serious sama a vietcongu :)
  • Este Chuck Norris. *1*
  • No kdyby me nekdo nastval třeba na dalnici D1 tak, bych ho vytlacil do stromů *1*
  • byl bych tak vymastenej a myslel si ze to bude rpg
  • Zas tak hrozný to není .
  • To beru a hned!
  • preco za tym hladas nejake haterstvo...pre vacsinu ludi je to uz len obycajny popkulturny konverzacny balast. Pritom vobec nemusia mat nejaky silne negatyvny vztah ku CoD. *7*
  • ty si asi moc nevyberas co?....hlavne ze to mas rychlo za sebou...ver mi dnes sa tocia vysokorozpoctove pribehove filmy. Mas tam aj vela CGI....skus pohladat.... *1*
  • Raziel_cz
    Tak, ty nejlepší díly Ramba (jednička a čtyřka) jsou vážné, ale rozumím a vůbec by mi to tak, jak říkáš, nevadilo. Hlavně, ať je tam luk s výbušnými šípy. *5*
  • uz se tesim na ty rozsahle RPG prvky, doufam, ze z toho udelaji dalsi baldurs gate...
  • jnsCZ
    Obtěžoval se někdo s prohlížení portfolia Reef Entertainment? :) Jestli ne, tak to honemrychle udělejte... a přestaňte se těšit :)
  • spam
  • Thats all what you got............. umíte lidi něco jinýho než pořád trousit shi** na COD? To třeba jedeš v autě, jinej řidič (ty ale asi nebudš ani plnoletej podle povahy komentu :_D) tě naštve a ty řekneš "ten určitě hraje cod!" :D nebo tak něco? Tohle je nemoc už :)
  • je to teďkon populární, zároveň dost ubohé :) neuděláš nic. Když se stádo rozhodne, de si za svým rozum nerozum. Ono je vždy jednoduší jít s davem než proti :D Navíc je to docela zábavný to číst pořád dokola :D Kam vlezu tam někdo něco přirovnává k COD. Založte si COD HATE CLAN třeba na stějně masovým FB aby jste si to mohli užít i jinde než na diskuzích tady :) lolci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit