Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To už radši na novějším CryEnginu 3. (engine bf3 je Frostbite)
  • Rambo ve hre ? tak to bude asi cod MW 4
  • grafika je posledna vec co rozhoduje u hry ci si ju zahram alebo nie.. Osobne mi terminator salvation neprisiel nijak hnusny, s pribehom to uz bolo ale ine..
  • Raziel_cz
    Spíš by to mohlo jet na enginu Battlefieldu 3 (nevím teď, jak se jmenuje). Pořádná míra destrukce by hernímu Rambovi určitě svědčila. *5*
  • Raziel_cz
    Rambo s bičem a antigravitačními botami? To mi nějak nesedí. *1*
  • Raziel_cz
    Pohyb ve Far Cry 2 byl taky omezen a žádný dopad na hratelnost to nemělo. A že se Rambo musí nutně odehrávat v džungli není podmínka. V prvním filmu to byl obyčejný les. Ve zrušeném Rambovi 5 měl Sly pobíhat někde po mexické hranici.
  • Pokud to bude něco jako Bulletstorm, jen s Rambem v hlavní roli a někde v džungli tak proč ne :)
  • Raziel_cz
    Není důvod, proč by to měli pomrvit. Špatné hry podle filmů vznikají především díky krátkému čas na vývoj.
  • Tahovou RPG taktickou akci? Si byl dlouho na sluníčku??? *1* *1* *1*
  • Hra by dle mýho soudu mohla uspět v případě že bude udělaná v kvalitním enginu,já bych si to přál a nebudu asi sám v CryEnginu 2.Protože i když je nějaká hra né vyloženě 100% povedená,ale má super grafiku tak se kní po pul roce rád vrátim a zase si jí zahraju.A né když je ta grafika hnusná a nepovedená jako např Terminator Salv... a dalších 80% her je na tupým UE3 z kterýho je mi už blbě (myslim ten engine).
  • Pravda a jen samá pravda. *4*
  • no pokud zvolili kvalitni engine a dokazou udelat obrovkou mapu jako napriklad ve FarCry nemuselo by to byt strikne linearni mohli byste jit kam se vam zachce, ale bouzel myslim ze Rambo se odehrava v nejake Dzungli a tu nejak oplotit nebo dat kolem dokola vodu asi nepujde takze tipuju ze se bude jednat o linearni strileku pokud na konce mapy nedaji obrovske skaly a nebo minove pole.
  • Jestli z toho udelaji slusnou tahovou RPG taktickou strategii s pribehem, tak ja bych do toho sel...
  • Mno mohla by to být slušná hra, pokud to nezmrvej jako skoro každou hru podle filmu :D
  • To nedopadne dobre. Navic mam takove tuseni ze to skonci mixem Postal + Duke + Serious Sam. Ikdyz trebe ne... ehm co si to nalhavam, tak jako tak to bude desny becko a propadak.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit