Přejít na výpis diskuzí
Rambo se objeví ve hře, připravte hadry na krev
4.8.2011 | Aleš Smutný
75 příspěvků
-
Survival akce alá první Rambo. S nějakým arkádovým systémem líčení pastí. Nevím, jestli si všichni pamatujou fakt akorát poslední tři díly, ale první Rambo nebyl žádná šílená řezničina. Nebyly tam stovky mrtvejch nepřátel, naopak první díl (podle mě) rozhodně má svoje kvality, díky kterým si rozhodně zaslouží být na csfd mezi filmama s červenýma číslama (ani ta čtyřka nebyla špatná a což, dvojka se taky líbí...:D).
A hrát za Johna, kterej se z řezničiny vietnamskýho konfliktu vrátí do hippies "křečí" svíraný amériky, a prostě znázornit, jak se asi tak cítí chlap, kterej bojoval "za svoji zem" v nějaký podělaný válce kdesi v tramtárii a po návratu domů na něj vlastní lidi nadávaj, plivou a nezřídka i fyzicky napadaj... To by mohlo být snad i zajímavý téma, ne?
Edit: Jé, já se šťourám v mrtvole, ještě že jsem ji sám nevytáhl. Ale co, vždyť je to vcelku zábava... -
Rogue Troopers od nich byla dost slusna akce. Takovy rambo ve vesmiru.
-
akorát nechápu proč byl stallone večtyrce tak tlustej, kdyby vazil 10 kilo miň, slušelo by mu to vic a porad by byl svalnatej
-
-
Mě vůbec nepřišlo, že by byl tlustej. Že není Silvestr žádnej opálenej, naolejovanej metrosexuál, je snad jedině dobře. Moje estetický cítění teda nijak neurazil, ba naopak sem rád, že Ramba hraje pořád on a že nešlo o nějakej vylízanej restart, jako třeba teď chystanej Mad Max (sice jsem použil ostřejších slov, ale tím nechci film strhat před vydáním, ale rozhodně se mi to nezdá jako dobrej nápad).
-
-
Jako mix serious sama a vietcongu :)
-
Este Chuck Norris. *1*
-
To beru a hned!
-
uz se tesim na ty rozsahle RPG prvky, doufam, ze z toho udelaji dalsi baldurs gate...
-
-
To je ale vskutku famózní nápad!
-
byl bych tak vymastenej a myslel si ze to bude rpg
-
-
Obtěžoval se někdo s prohlížení portfolia Reef Entertainment? :) Jestli ne, tak to honemrychle udělejte... a přestaňte se těšit :)
-
-
Zas tak hrozný to není .
-
-
"připravte hadry na krev" :DD
-
Udělat hru John Rambo Forever a nahradit starou ikonu novou! Jedině tak si herního Ramba dokážu představit. A v posledním kole dojde na vykopnutí Dukových koulí do rugbyové branky *1* Hail to the Rambo, baby!