Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To bylo jasný od prvního screenu :D
  • Hrál jsem na x360, tam mě hra totálně svou hratelností a grafikou unavila v prvním kole. Na PC je to již jiná a přihodil bych alespon na nějakých 4-5 bodíků.
  • Jako vždy je pravda někde uprostřed- Úplná hovadina to není, je hodně vidět že to dělala firma specializující se na hry pro Wii a další pohybovky. Ovšem že je to tupý? Však to je dobře, je to Rambo. Že je to zastaralý? No to je, taky to odkazuje na film kterej měl největší úspěchy v 80. letech. Jednoduše on rail retro, který se snaží být paradoxně modernější než Typing of The Dead Overkill a tahle snaha v některých mechanikách je až kontraproduktivní.

Na druhou stranu známý co on railovky žere je ze hry docela příjemně potěšen. Ta hra je pro mne tak na 4-5/10.
  • ucho
    já do práce nechodím :)
  • smajdal
    Já bych ji dal 10/10, ale já nejsem ty a ty nejsi já a nelíbí se mi, že své subjektivitě dáváš glanc pravdy, toť vše.
  • Len toľko že nie každý kto film videl ho musel pozerať dobrovoľne a nie každému sa páčil.
  • A co s nima??? *8*
  • A čo filmy pre deti kde spolu s nimi často chodia ako doprovod aj dospelý
  • MrSanta
    Nuda v práci?
  • Mart9
    Nic no :) Každý máme svého "oblíbence"
  • frag.ment
    No tak jako 5 panaků ještě než se dostaneš do menu a pak mít hlavně dostatečný zásoby, aby u toho náhodou člověk trošku nevystřízlivěl ;-)
  • MrSanta
    Já to bral nějak samozřejmě že to podporu pro světelné pistole nemá. Proč by to, herdek, někdo hrál na klávesnici a myši, kdyby se to dalo hrát se světelnou pistolí? Taky mi není jasno jak jít na ty QTE s pistolí. Leda by se do nich střílelo *1*
    Nikde jsem to nezkoumal.
  • ucho
    Mart9: no a? :) však se taky články, co píše on, snažím už ignorovat. to se nedalo číst...
  • frag.ment
    Ano, stejně jako se třeba řídít hodnocením na ČSFD..Viděl jsem dost filmů. které tam všichni "intelektuálové" hodnotili špatně a jí se u nich bavil. Ale pokud o hře/filmu nic nevím , tak se přecijen recenzemi a názory lidí nechám dost ovlivnit.. U tohoto "díla" je mi i díkz recenzi jasné, že za to nedám ani korunu a ani traffic na torrentu, nejsem masochista :-)
  • Tak zkus první napsat 3 nejzajímavější ČESKÉ filmy a možná se tě ti blbové nebudou ptát, co tím sleduješ, protože jim to pak bude jasné.
  • Mart9
    jak je pořád vysazenej na Loukotu *1*
  • ucho
    kennyB: tak mně šlo vlastně o to zjistit, co má divák mezi těmi českými filmy za výběr, aniž by si o tom ostatní nepomysleli, že chodí na kraviny... ono se celkem blbě vybírá :)
  • C-BEAM
    pre mna je to rovnako nudna mechanika ako quick time eventy v dnesnych triple-A hrach ... klamem, az tak nudne to nie je.
  • kennyB
    ucho: já filmové novinky už moc nesleduju, ale za zmínku by stál snad jen film Colette, ale ten je koprodukční, tak nevím, jestli se to počítá.
  • ucho
    nemám problém s tím, jak tady kdo píše (no dobře, Loukota píše katastrofálně), mám problém s touto recenzí a vyjádřil jsem na to svůj názor v diskuzi. pokud s tím máš problém, můžeš navštěvovat diskuze na jiných webech - používám tvůj argument...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší