-
Já to zkusím určitě. Koukal jsem na 2minutový gameplay, byl to docela nervák, horší grafika mi ani tak nevadí, QTE způsobuje, že hráč nikde nebloudí a tím si hra udržuje vysoké tempo. To samé fakt, že postava se pohybuje sama a jen střílíš. Dodává to tomu filmový nádech, a jelikož od toho vůbec nic nečekám, možná budu velmi mile překvapen. Pak se podělím o svou známku.
-
To s tebou musím súhlasiť svoj názor a pripomienky na vec ktorá sa ti nepáči môžeš napísať ale tak isto ako táto recenzia je to subjektívny názor a nemôžeš ho nikomu vnucovat.Ja len chcem povedať toľko že existuje veľa herných webov a keď sa niekomu nepáči ako sa na danom webe píše skôr by si mal nájsť taký čo mu bude vyhovovať viac.
-
naopak povi. Pokud je film urcen pro urcite publikum a to na ten film do kina prijde a je spokojeno, tak to znamena, ze film splnil svuj ucel a jde tudiz o kvalitni praci. Babovresky si nehrajou na zadne alternativni psychologicke drama pro narocne divaky.
-
Rattle: že je ten, co mi odpovídá blb, protože se bavíme o českých filmech.
-
přesně na tebe čekal.
-
samozřejmě že nepoví. ale o kvalitě filmu nám nemá co povídat ani recenzent hry, který daný film neviděl a je pouze in na to nadávat...
-
Promiň, asi jsem nechápavý, ale korelace mezi "bojem" s návštěvností Babovřesek, potažmo se směrem našeho národa a zajímavými filmy za rok 2013 je poněkud nonexistent. To že ti někdo napíše, že ho zaujaly za 2013 např. obě N y m f o m a n k y a Já padouch 2 - co z toho vydedukuješ?
-
to nemá podporu světelné pistole? no to je teda hodně hloupý. kde o tom píšou?
-
To se nedá, já to musím zkusit *1*
edit: Teď mně tak napadá nebylo by lepší kdyby to vyšlo jenom na mobily a tablety za 5 euro? tam by to možná mělo i smysl z tím dotykovým ovládáním.. -
To myslíš vážně nebo si děláš srandu?
-
a rovněž máme možnost napsat poznatky k této recenzi... nejde vůbec o souhlasení nebo nesouhlasení. recenzent vyjadřuje svůj názor a ten mu neberu. upozornil jsem pouze na něco, co vnímám jako neprofesionální přístup...
-
Hráls' to na 1999? Myslím, že pokud jsi průměrný hráč, tak se velice zapotíš. Pokud ne, tak myslím, že tvůj příspěvek do diskuse je zbytečný, jelikož se tady dá předpokládat majorita průměrných hráčů.
-
já to smažím na xboxu 360 a docela mě to baví.........jen si předtím musím dát pět panáků zelený, pak to nemá chybu *3*
-
Rattle: viz má předchozí odpověď.
-
takže od konce:
ano, ohledně toho žánru jsi to dál psal, jenže předtím jsi zvládnul napsat tento odstavec:
"Na Rambo: The Video Game je ale nejzáludnější právě to, že přestože tento popis vlastně v podstatě sedí, všechny činnosti budete provádět v tom nejodpudivějším a nejnudnějším provedení, jaké si dovedete představit."
to, že je něco "rail" střílečka, vůbec neznamená, že se jedná o neodpudivější a o nejnudnější provedení. je to prostě styl, který se může někomu líbit a může po něm být poptávka. a pokud se průměrně inteligentní člověk podívá na trailer, měl by z něj poznat, že se jedná o "rail" střílečku. tedy když recenzuješ "rail" střílečku, máš recenzovat "rail" střílečku a nenaznačovat, že trailer navozuje volný pohyb a tak podobně.
samozřejmě že velká návštěvnost nevypovídá nic o celkové kvalitě, ale vypovídá to o tom, jak to lidé vnímají. a u těch Babovřesk se vyskytl i ten paradox, že jde o nejnavštěvovanější film. mimochodem nějak jsi odignoroval to, že jsem zároveň napsal, že na té odkazované stránce mají Babovřesky 2 přes 4 hvězdičky z pěti, což je prostě z tvé strany fail.
ono obecně kopat do filmu při recenzi hry je fail, který by si normální profesionální recenzent dovolit neměl. stavíš se tak zároveň do role filmového kritika, kdy sis dovolil zhodnotit nějak film podle sebe (tedy nerozhoduješ v dané chvíli pouze o kvalitě hry, ale i o kvalitě filmu, který jsi mimochodem ani neviděl). to v herní recenzi nemá co dělat. patrně šlo o rádobyvtipnou vsuvku, která měla udělat recenzi zajímavější. ale co takhle něco napsat o technické stránce hry? zmiňuješ tam jen peklo při střílení lukem a pak nůž v jednoduchých quick time eventách. ta recenze je prostě odfláknutá. jo, možná si hra nezaslouží, aby recenzent věnoval té recenzi moc času, ale to není profesionální přístup. pochopil bych, kdyby recenze byla psaná záměrně nějak špatně, aby to korespondovalo s obsahem té hry, což bych si dokázal představit u Lukáše jako takovou originální recenzi. tohle ale není ten případ... -
Teď nad tím tak uvažuji a říkám si jaký vlastně má smysl dělat rail-shooter na herní zařízení bez světelné pistole? To podle mého úplně ztrácí smysl. Šmidlat krysou po monitoru a mačkat několik čudlíků? Snad maximálně jako nějakou webovou ptákovinu nebo jako doplněk k Solitair do windovsů. Ale jako 'velkou' hru a za takovouhle cenu? To by mě vážně zajímalo jaký chudák s tímhle nápadem přišel a jaký cvok to celé financoval.
-
Neurážející hratelnost? Myslíš to, že s rukou za zády v tý hře porazíš 100 % nepřátel a za celou dobu nemusíš použít mozek? Tak to je Bioshock: Infinite přesně pro tebe, no.
-
A pokiaľ sa vám nepáči recenzia alebo s ňou nesúhlasíte stále máte možnosť si prečítať inú niekde inde
-
Není odfláklá, jen je v prvních odstavcích hrozně moc vidět, s jak velkou nechutí ke hře recenzent přistupoval.
-
Náhodou skvělá hra, kterou docení až pozdější generace a určitě se stane kultovní. Geniální pocta vietnamským veteránům, zasazená do inovativní grafiky a nesmírně chytlavý herní systém, to vše z toho dělá herní perlu, kterou recenzentské lamy nedokáží docenit. Pořád lepší a ucelenější zážitek, než Skyrim, Zaklínač a podobná zvěrstva pro malá děcka. Jdu to hrát už potřetí a vám radím udělat to samé.