-
Nebo ti lidi prohráli sázku.
-
Evidentně si mě Jeníku nepochopil. Co už....
-
Lid si žádá VIDEO RECENZI! Chceme důkaz !
-
Takze by hodne spatna hra mela dostat5/10 jen kvuli tomu, ze vsichni dpbredu vedeli,ze to bude fail na druhou? Uff, tomu rikam hustoles:-D
-
To je fakt ta BFG edice tak dokopaná? Mě to z videa zas tak hrozné nepřišlo. Plánuji koupi, až bude čas a cena kolem € 10,-
-
Me stacil trailer. Rambo streli do vojaka,ten exploduje jako jaderna puma a jedinym mohutnym vybuchem exploduje cela zakladna. Pripomina mi to b-ckove akcni trhaky,kdy hlavni hrdina streli puskou do stromu,ten exploduje jak po zasahu napalmovou pumou a zapali pul lesa:-)
-
tahle recenze by se dala pouzit na 90% dnesni produkce, stači zmenit nazev.
-
A neděla ramba taky troška?
-
Za co přesně si zaslouží 7/10? Za tu nuluvou hratelnost? Nebo za příběh, který 75% hry v podstatě není a pak se objeví strašně inteligentní cestovaní časem? Nebo snad za nepřátelé, kteří se objevují jako pára nad hrncem?
-
Bioshock si zaslouží minimálně těch 7, míň by bylo diletantství. Tak netrepej chujoviny jak slépky na jarmarku.
-
Plastovy Rambo, trhane Animace a vubec animace... hudba pekna to jo ale obal hnusny.
Nevim, ja bych sel i se znamkou mozna niz nakonec. *7*
Stereotyp se dostavi po par minutach, nuda snad od zacatku. Vtipne ty ranky a perky... dokonce se daj resetnout. *15* -
Hlavně záleží na recenzentovi. Co jsem tak pochopil, tak Martin se toho hodnocení zhostil dobře, a když dá něčemu sedmičku, je to už dobrá hra a ne jen průměrná, jak je na games u sedmičkových známek zvykem.
-
Sice je pěkné, že znáte i 1/10, ale je hodně srabácké používat tyhle známky jen při těchto to hrách, kde to všichni vědí dopředu. Tady bylo o známce rozhodnuto dopředu a už od prvního traileru se přistupuje ke hře s despektem. Já neříkám, že je to dobrá hra, ale říkám, že je to neprofesionální přistup. Kdyby se ke hře jménem např. Bioshock : I přistupovalo stejně jako k Rambovi, tak si může odnést maximálně 5/10. Chtělo by to měřit stejným metrem.
-
na Babovřesky se včera stála v kině malá fronta, tohle si taky určitě najde díky značce spoustu zákazníků
-
Nejdřív si hru zahraj, nebo se podívej na nějaký gameplay a pak teprve něco piš *3*
-
Když ti je 12 let tak určitě.
-
Zajímavé, tady dostal Rambo the Videogame 1/10 a na moviezone dostaly Babovřesky 2 taky 1/10 :D
-
Walking Dead
-
Ghostbusters
-
Čest výjimkám a hanba mi, že jsem si na tyhle dvě dobrý hry nevzpomněl.