Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pozrel som si videorecku na EG. Uplne call of duty, tam neni rozdiel medzi tym. Ze nemozes chodit ? No ako keby natom v codku zalezalo. Nema to proste Dx13 efekty no.
  • Odulin
    Takže Rambo : First Blood Part II zůstává neporažen. *2*
  • Odulin
    :D :D
  • sem jediny komu se zda ze by to byla dobra hra pro mobily?
  • MrSanta
    Tož za mě za dva body. Jeden za hudbu a jeden za tu nádherně tupou postavičku Ramba pro předobjednávky.
    Bazíruji na videorecenzi. Jestli nebude videorecenze, tak sem už nepáchnu a emigruju do JD banánistánu.
    Doporučuji redakci vynaložit veškeré úsilí a tuto hru sehnat jako přílohu do Levelu (nejlépe dubnového). Byl by to znamenitý reklamní tah. Určitě by to vzbudilo celosvětový rozruch. Minimálně u jednoho glosátora *1*
    PS: přijde mi, že Ramba pro hru nemodelovali podle Silvestra ale spíš podle Weird Ala Yankovice *15*
  • Mart9
    Jo, King Kong, pro mě jedna z legendárních her, na které velmi rád vzpomínám. Byla to fakt super hra.
  • Co asi člověk mohl čekat? Tyhle hry jsou založené čistě na tom, že budou čekat v regálu někde v Tescu na neznalého seniora, který chce udělat radost svému vnoučkovi.
  • CRYPT
    Godfather 1cka se mi moc libila
  • XXHUGOXX
    Presne !!! *15* *15*
  • oktavius66
    No upřímně řečeno: Nic jiného jsem nečekal... Od prvního videa mi to bylo předem jasné, že to takhle dopadne. Konec konců- jak asi dopadají hry, které mají v názvu The VideoGame ? *1*
  • ano
  • Amylee.Anderson
    Já čekala tak 4 :-D
  • Za me teda King Kong a pak jeste Godfather :)
  • erikse
    Skoro stejně hloupý jako CoD :D
  • recenze != kritika.. nahodou najit na ni neco pozitivniho to je vyzva!!
  • taky si myslim.. ten soundtrack je filmovej takze bod za pouziti filmove hudby nevim nevim.. ale jo.. bod za pouziti filmove hudby bych nechal.. tim to skazit nejde... :D
  • MikeiXX
    Když už nic, tak alespoň The LEGO Movie Videogame je super! :)
  • celkom pekné ako Morhunn *3* aspon to nepadá ako Battlefield 4 *1* takéto hry som hrával na PSX svetelnou pištolou *1* podľa mna aspon 3/10 a je to krajšie ako canter strike
  • ukaz mi prosim ta chybu v pravopise..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit