-
Protože se o ní dopředu něco ví.
-
Aspon za soundtrack dva body :)))
Ale furt je to rambo :)) tak rad bych si to zahral a tak se toho bojim :)))) -
ZA vizual by si to snad tri body zaslouzilo ne? *1*
-
A nezapomínejme na to, že tam nejsou lesby!
-
nepřipadalo v úvahu hodnocení 0?
-
To je příliš snadný, tuhle hru by dokázal strhat úplně každej.
-
ty mas kazdopadne problemy chapat jednoduche myslenky skryte v textu *3*
-
The cake is a lie :(
-
prave jsem videl kousek Lets playe....dostal jsem rakovinu *12* ...jak toto muze nekdo vypustit do sveta?...byt Stalone tak je jdu postrilet jak suchy vietnamce *8*
-
Že to špatné hodnocení vždy schytá hra o které se to ví dopředu. Proč?
-
Příště dostane za odměnu Shadow of The Beast určitě
-
Tohle si přímo říká o videorecenzi. Výzývám tímto Lukáše. Tohle je poslední šance, jak čtenářům dokázat, že máš koule pořád na svém místě. Jdi do toho ze všech sil, my ti věříme. *1*
-
A dostal ten, co to musel dohrát aspoň dort?
-
A spon mam duvot se kouknout na film Rambo 1 :DD
-
Není se čemu divit. Ve hře se nachází "reload" funkce, která Rambovi není příliš věrná. Lepší známku jsem ani nečekal. Škoda.
-
Bazinga!!!
-
Ty jsi žádný CoD neviděl ani z rychlíku, co?
-
Není to dost kostičkované :-P
-
Ztrapňuješ se tu možná ty, už jen tím, že neumíš pravopis.
Z toho co jsi vyjmenoval navíc ani jedno nepatří do filmu.
Já jen chtěl říct, že proto, že ta hra dostala na Games.cz 1 bod, neznamená, že to bude až tak hrozny. Games.cz není středobodem světa co se her týče. A protože redaktor na začátku použil přirovnání k babovřeskům, tak sem to i já využil v reakci na článek.
Navíc sem nikdy neřekl, že Babovřesky jsou filmářský vrchol a neřekl bych ani, že Rambo: The Video Game je herní vrchol, ale to neznamená, že tě to nemůže bavit. -
vela ludi cumi aj na Vyvolenych, Farmu a ine piiip..to znamena ze to je filmarsky vrchol? ...uz radsi nekomentuj a nestrapnuj sa tu.