Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mart9
    A ještě poté, co ho manželka odtáhla do kina na Babovřesky *4* *4*
  • michaliuz18
    a co ste cakali dobru hru :D
  • "A protože vám mohu svatosvatě slíbit, že o Rambo The Video Game se už na Games.cz neobjeví nikdy ani písmenko...", Martin Bach, GC 2012 dojmy. A od té doby se zde objevily další čtyři články plus recenze. Poučení? Svatosvatě nechť slibují jen svatí.
  • XXHUGOXX
    Čo to trepeš ? Teória veľkého tresku je vtipný a zábavný seriál.
  • Přečetl sis vůbec co sem psal? Jestli ano, tak by ses nemusel v druhé vetě ptát a dokázal by sis odpovědět...

Já spiš reagoval na ten příspěvek s Babovřesky. Lidi na ČSFD to nesnáší a přitom to vyprodává kina a baví je to. Jak je to možny? Když podle ČSFD to 90% lidí má nenávidět?.

A předpokládám, že stejny to je i s Games.cz. To že lidi tady nějakou hru odsuzuji neznamená, že ji 99% lidí jinde taky odsuzuje.

Navíc, před 10-15 lety tyhle rail střílečky hrál každej a lidi to bavilo a najednou je to něco strašnýho. Přitom, když se dneska sejde parta přátel, tak hrají i daleko dementnější hry a baví se u toho.
  • Ať žije nekonzistentní hodnotící systém.
  • aj tak si to zahrám veď je to Rambo :)
  • Hanzales
    Chudák Martin, copak asi provedl, že to musel odrecenzovat zrovna on :)
  • spook.y
    Jediné plus: Jde to odinstalovat !
  • Ber to ako systemovy problem na tvojej strane
  • ty chodíš na CSFD vyjadřovat názory ke hre rambo ? .. no mozna mas nakou poruchu ty ne ?
  • Je to tak blby az to chci hrat nebo ne?
  • blixa
    V takovym případě si asi budeš muset přečíst recenzi...
  • holt tu nejsme cilovka teto hry :-) asi stejne jako 99% lidi jinde
    btw videls tu hru vubec ty intelektuale?
    normalni lidi to fakt vic jak 2 levely nemuze bavit i kdyz se budou snazit sebevic
  • Jelikož nepovažuji Babovřesky za kokot**u, ale jednoduchou komedii, která dokáže pobavit, tak věřím, že s touto hrou to není tak špatny.

Chápu, že intelektuálové zde na Games mě odsoudí, stejně jako ti na ČSFD.
  • 1 to je taková blbost, jako když dali Skirym 10 . Skutečně tu recenze slouží jen k pobavení publika
  • Pokud vám v Teorii velkého třesku připadala vtipná scéna, ve které si chce Sheldon nechat dobrovolně provést kolonoskopii, vězte, že hraním Rambo: The Video Game podstoupíte obdobnou torturu. /// <<< a pokud jsme tuto picovinu nevideli natoz aby se nam zdala vtipna tak zni verdikt jak ? *11*
  • seprah
    za jedna? tak to musím mít *1*
  • Thornwald
    To , že se mi seknul prohlížeč a program chrome přestal pracovat při čtení recenze beru jako znamení :D
  • Já chci videorecenzi. Prosím, prosím... *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit