-
Autori hry sa mozu inspirovat Kanadanmi a prehlasit, ze Rambo je rail shooter, pretoze inak by proti AI Rambovych nepriatelov hrac nemal sancu...
-
Doporučuji koupit klasického a dodat si tam módy. Je to levnější a vypadá to lépe než ta "super" edice.
-
By mně docela zajímalo, čím pak asi tak provedl restrukturalizaci mozku :)
-
cekal jsem že to dopadne špatně, ale doufal jsem že si to zahraju z nostalgie k filmům, ale tohle hrát opravdu nestojí za to. Bohužel to je výsměch hráčské komunitě že dokáží zahodit tak obrovskou značku
-
A vůbec, která hra s "The Video Game" v názvu se kdy povedla?
-
Az tak jo ;)) mmm a ja myslil ze to bude strikecka na oddech. Tak asi koupim dooma bf edici :))
-
Rambo je pre mna doslova vulgarnou parodiou na sucasne akcne hry a dufam ze trochu nastavy zrkadlo recenzentom ale i beznym hracom. Možno nakoniec pochopia to, ze tento tragicky pocin ma s ich milovanymi codmi a batlfildmi spolocne az zarazajuco vela.
-
Nahodou, toolik ustrelenychj koncetin a vybuchu krvavych gejziru to se jen tak nevidi... skoda ze to bylo kratke ( i kdyz tam byl MP a ten byl to same defakto jen s ostatnimi stejne ujetymi hraci).
-
Dohrát? No asi se opiju a pak se uvidí. Frustrace z toho, že mě zabije chybějící textura je docela veliká *1*
-
Byl jsem sam kdo tu hru asi akceptoval... dohral a nebyl prekvapen ani nak zklaman. *12*
-
ale u filmoch je to ine...ja napriklad som videl kamenak vela krat a aj tak to povazujem za filmovy odpad proste ked nic ine nedavaju pozerem aj hlupost...ale u hier to tak nefunguje ked je raz hra zla tak sa to hrat neda... a dam ruku do ohna ze tato hra je fakt zla a ak neveris tak si to prejdi a napis recenziu hh
-
Treba to dohrajes :))) a ja se tesil ze zavzpominam na kultovni movie :)))
-
Ride to Hell: Retribution
Opravdová cesta do pekla... -
No kostičková krev by byla ještě fajn, zasekávající textury bych ještě zkousnul. Ale to, že chytřejší systém krytí a AI nepřátel měli i Lemingové. Navíc prostředí je otřes. Pokud CoD vypadá hrozně v porovnání s jinými, tak toto je katastrofa. Tu hru doporučuji koupit tak za 2 euro jako památník lidského zmaru a katastrofy ve hrách.
-
Je to fakt katastrofa??
-
Náhodou - s kámošem na střídačku ve jménu pivka je to dost dobrá zábava *2*
-
Jj ten neni frustrujici. Ten je jen nudnej :D
-
Pokud jste čekali guilty pleasure odpádek a Rambo vám nesedne, zkuste Soldier of Fortune: Payback *1*
-
Už hraji. 20 minut a můžu říct, že i klasicky Pong, co se hrával v 80 letech byla větší sranda i co se týče grafiky. Screeny na Steamu neodpovídají realitě a už jsem hned poslal stížnost na klamavou reklamu:)
-
No pokud by to vyšlo v roce 2004 a na herní automaty.