Přejít na výpis diskuzí
Rambo v novém traileru ukazuje divoký pohled a QTE
20.1.2014 | Aleš Smutný
69 příspěvků
-
jak v tom videu pichne toho šerifa... přitom v prvnim filmu nikoho nezabil :-(
-
Nemusí to být špatné, proč takový hate ?
-
Ten Rambo moc polygonů nepobral.
-
U této hry si redakce může napsat vítěze na Epic fail roku 2014. Nic tak hrozného jsem už dlouho neviděl. Za tohle opravdu někdo bude chtít peníze? Ani tam nemůžete chodit, připomíná mi to staré automaty s pistolkami, kde šlo jen mířit a střílet. Z toho jak to mají prostříhané se nejspíš snaží zakrýt, že je to jen tupá kolejovka.
-
on Stallonův obličej je v podstatě taky taková nepovedená karikatura... seems legit for me
-
To opravdu sáhnu po tom Codku.
-
A proč dělaj Rambo hru když nemaj právo použít Staloneho oblyčej a místo toho tam dali jeho nepovedenou karikaturu?
-
má pravdu ty pyčo
-
Pořád lepší než Call of Duty :D
-
Zfetovat se a pak by to mohla být zábava
-
A já si řikám, jako proč ne :D jako oddychovka večer po práci :) nemusí to být zas tak špatná "automatovka" ... když za to nebudou chtít 40€ :D
-
Jak se na tom mostu vykousnou čtyři stejný díry po tom výbuchu... a jak tam hezky doskakujou ty kytičky, když letí ve vrtulníku... a při každým zásahu to ukazuje body jak v Borderlands, jééé... a to míření, tak revoluční... tolik super věcí a nahoru ještě Rambo, no nekup to *14*
ne, teď vážně, za tři stovky do toho klidně půjdu, protože si rád nad ránem zahraju něco, u čeho nemusím vůbec, ale opravdu vůbec přemýšlet... v takovou chvíli člověk ani na grafiku moc nehledí.. jo, celkem se na to "těším," minimálně se dobře pobavím, když ne nad hrou samotnou, sázím na bugy, kterých tam beztak bude neúrekom *1* -
Třeba to bude stát za to. M60 nejde říct ne! Speciální boss bude duch Richarda Crenny a jeho pobočník bude David Caruso :)
Jednu věc ale musím Rambovi nechat - díky němu jsme dostal chuť na Vietcong :D -
njn, jednou si jdu takhle kolem Chocapicu a tam na mě čumí DVD se hrou, zřejmě kvalita podobná tomuto titulu :D
-
Jo jako kdyz to bude stat do deseti dolaru, tak si to koupim, prece jenom nejakou odpocinkovou rail-on akcni hru ala Virtua cop si necham libit, hlavne aby se to dalo hrat ve dvou na jedne masine *1*
-
To je proste bomba:)))
Zavzpominani 80-90 letum:)) -
Když se samotní vývojáři koukli na tohle video tak si řekli ,,odvedli jsme dobrou práci,,?? :D
-
http://static.giantbomb.com/uploads/original/0/39/1854032-rambo01.jpg
-
Nemá to moc daleko do každoroční reinkarnace CoD. I ta "destrukce" je podobná...
-
moment, moment ... to neni on-rail shooter na tablet ? wtf ?