Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki
    desekrát ne, ale rozhodně jich má násobně více.

čeština je zatraceně starší, než uvádíš, ty "čuně". Před 150 lety se pouze začala normovat. Angličtina se stala analytickým jazykem až v shakespearovské době, takže de facto čeština je starší neboť už od pradávna prochází kontinuálním vývojem. Angličtina naopak disponuje téměř jasnou hranicí (cca 13.-15. století), před níž byla staroangličtina (Old Englisc), která je Middle English, tím méně Modern English, naprosto nepodobná.

Nicméně o tom, že angličtina je latinou dneška se asi bavit nemusíme.
  • Tikov
    Ano obvzlášť v evropských kontinentálních (a obvzlášť východoevropských) vsích má velký úspěch. Anglicky se lze domluvit ve větších městech... když odchytnete mládež... občas. Naopak čeština a ruština třeba v Polsku funguje skvěle.
  • Proti češtině nic nemám, ale tvoje hodnocení angličtiny je hodně mimo. Angličtina je velmi výrazně bohatší a obsáhlejší jazyk, kterej má asi desetkrát víc slov.

Ono se není čemu divit, když je o mnoho set let starší než čeština, která z velký části vznikala uměle před sto padesáti lety.
  • Trol.diskuzni
    Mám jinou interpretaci českého jazyka: Je to ve světě naprosto nepoužitelný archaický jazyk s velkým množstvím redundantních gramatických jevů... Škoda, že nemáme angličtinu úředně.
  • Čeština je možná překrasný rozvinutý jazyk je, ale ve světě je ti k ničemu. Narozdíl od angličtiny se kterou se domluvíš všude.
  • Paul_cz: Kdyby ta recenze nebyla v češtině, nebyla by tak dobrá, čeština je překrásný rozvinutý jazyk, angličtina je oproti ní omezený stupid sh*t.

Dřív jsem na pc hrál Raymana a bylo to super, ale tento nový, nehrál jsem ho, ale vypadá to trochu divně z obrázků a videí, vždycky když se narazí v novém levelu na něco nového, tak nevím co to je, co to udělá, jestli na to skočit nebo mi to ublíží nebo já nevím... možná je to tím, že jsem dlouho žádnou plošinovku nehrál a "vypadl" jsem z toho ...
  • Díky za veselé spestření deštivého rána :)
  • Vypada to hodne dobre, ale proc na PC nedali moznost online coopu? *9*
  • Black_Hand
    ne, to je heart of alien. moje chyba. heart of darkness je od chahiho.
  • Black_Hand
    to je to "pokracovani" another world co vyslo jenom na segu a od ktereho se chahi distancoval?
  • Black_Hand
    super. diky lukasi, v podcastu uz jsem se ptal na nove, strelene recenze od tebe a je mi jasne, na co sis to schovaval. skvela prace.
  • janchor
    Ta pasáž těžká není, jen recenzent byl trubka a nejdřív mu nesecvaklo, že má skákat po hlavách.
  • Tak to respekt, já to dával asi tak jako recenzent :D , škoda že neukázal taky nějaký treasure chest level, ty mě bavily nejvíc, i když tam toho FUUUUUUU bylo asi nejvíc :D
  • Trol.diskuzni
    Musím uznat, že tato videorecenze je velmi dobrá jak obsahově (audiovizuálně), tak fakticky (že o té dané hře doopravdy něco říká, což nebývá u p. Grygara zvykem). 9/10
  • tak zkus chytit nejakou truhlicku a az je budes myt vsechny pak neco rikej a obtiznosti
  • Paul_cz
    U Lukášových recenzí je mi až líto že jsou v češtině..jsou většinou tak perfektní, že by zasloužily mezinárodní uznání :-)
  • Veskoslav
    Nemá MRDa, hřeje se na poličce u mě doma. A jinak hra luxusní! Vřele všem doporučuji a kupujte pcčkáři:)
  • firebug
    Skvela hra! Dohral jsem to s brachou na ps3 a hned to predobjednal na PC, kde jsem to uz taky dohral a dokonce vyzobal skoro vsechny bonusy (zbyvaji tak 3). Vsem vrele doporucuji. Naroky na HW jsou hodne vstricne - sam jsem to rozjel na 5 let starem notebooku a skvelym bonusem je fakt, ze hra (v krabicove verzi) neobsahuje zadny DRM ci podobny protipiratsky ptakoviny. Ani to CD nemusi byt v mechanice :-) Presne takhle se maji vydavat hry pro PC hrace, Ubisofte!!!
  • firebug
    Taky mi nebylo jasne, co je zrovna na teto pasazi tak tezke. Ja to dal na dva pokusy... Dale se najdou opravdu tuzsi mista, u kterych jsem se zapotil. Hlavne pokusy o prekonani casoveho rekordu byly misty o nervy. Ale bavil jsem se naramne!
  • Ale straaaašně pomalu se to načítá.:(

Alespoň tedy mně, místní videa musím vždycky nechat tak pět minut odstát. Obvykle to tedy řeším vyhledáním stejnýho videa na youtube, což je asi tak pětkrát rychlejší než čekat na načtení tohohle pitomýho přehrávače, ale u videorecenzí to pochopitelně nejde.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit