Přejít na výpis diskuzí
Razer chystá open source virtuální realitu, kterou začne prodávat do poloviny roku
8.1.2015 | Ladislav Loukota
46 příspěvků
-
G15 je parádní kláveska, za ty prachy tehdy. Dnes už bych bez displaye nechtěl no... i když jsou to prašule navíc. Akorát holt ten věk je znát no to se nedá zastavit. *9*
-
Abych upřesnil.
Razer mi nevadí, samozřejmě kdybych na to měl tak to kupuju už jen kvůli designu. Jen sem chtěl podat vysvětlení proč lidi hatujou.
Ale víš jak to je. Proč lidi hatujou Apple? MonsterBeats? Razer?
Právě kvůli poměru cena kvalita.
Vem si každý by chtěl Porsche, protože za tu cenu máš něco co jiná značka nenabízí, ale u těchto 3 značek platíš jen za tu značku, popř. ten design.
Musíš to brát tak. Lidi jsou prostě závistiví, a místo toho aby brali, že každý si kupuje co chce, tak jen melou sr@čky.
EDIT: K tomu Deathstalkerovi. To je asi jediná věc co mi na razeru vadí. Nemají obyčejné klávesnice s vysokým profilem. Nemám rád mechanické klávesnice a jediné jejich membránovky jsou právě mechanické. A samozřejmě do nepodsvícené klávesnice bych nikdy nešel. To by už měl být IMHO standard. -
Já osobně máme jen jednu zkušenost s Razerem... Když si kámoš koupil (myslím) lachesis, tak měl to štěstí, že mu odešel spínač asi po měsíci... 2x. Když šel podruhé reklamovat, tak už celkem pěnil.
Taky měl různé opakující se problémy s ovladačema nebo se sw... že se mu to různě hádalo s programama.
Kromě toho nemůžu soudit... Na jednom produktu se to moc nedá.
Já osobně používám Logitech a nikdy jsem problémy neměl. Jediné případ, když mě něco odešlo, než jsem koupil nový model byla G15, kde se mě nějak po pár letech podělal kabel a na G700 asi po třech letech odešli spínače, které jsem za 10kč vyměnil. -
Já rozhodně nehaním jiné výrobce, každý, nechť si zvolí, co mu vyhovuje - já například beru Razery kvůli přesnosti, ale i příjemnému pocitu v ruce a v neposlední řadě designu. Černý minimalistický sleek design mě osobně dost baví a co si budem, před počítačem trávím takového času, že prostě chci, aby to tam vypadalo hezky =).
Mimochodem, deathstalkera zrovna používám, píše se mi na něm skvěle a bez podsvícené klávesnice už ani ránu, nesnáším si k hraní svítit lampičkou =)). -
dobře, pořídil sis levnější alternativu k oblíbené značce, ale to pořád nevysvětluje ten hate
-
Tohle si na Rift ani neškrtne ale je hezké že se snaží i když je jím to snažení marné a na nic. *4*
-
Jak říkám jde o cenu.
Vem si třeba klávesnice.
DeathStalker jé úplně obyčejná klávesnice s nízkým profilem. Cena? 2200Kč
BlackWidow Chrome, pokud pomineme tacticool nasvícení, které ve výsledku úplně k hovnu, je taky úplně obyčejná mechanická klávesnice Cena? 4800Kč
Já kupuju periferie A4Tech. Zatím sem měl 2 klávesnice a 1 myš.
A4tech Bloody B120 je obyč klávesnice za 800Kč. Mechanická verze je A4tech Bloody B540 Black Cherry MX za asi 2000Kč.
Myš mám XL-740K, kupoval sem ji asi za 700Kč, ale dnes už za tu cenu seženeš A4tech Bloody Terminator TL6 Core 2. Má 9 tlačítek a paměť na makra. To samé má samozřejmě i Taipan, ale ten stojí 2200Kč.
Už vidíš proč ten hate? Jinak myška mi drží už asi +- 8 let, první klávesnice držela 5 let, ta co mám teď je nová. -
Taky se mi pokaždé poštěstilo.
-
Ono jistě, osobně mi tento VR projekt taky připadá poněkud... nejistý, kulantně řečeno, a jak již bylo poznamenáno, až to bude na trhu v nějaké stravitelné podobě - a všichni si to poběžíme koupit, protože kterého hráče nefascinuje virtuální realita, že - taky si radši připlatím za jistotu.
Nějak jsem ovšem nepochopil, proč je kvůli tomu potřeba rovnou hanit i Razer periferie, které si to buď a) nezaslouží, a nebo b) jsem měl dechberoucí štěstí a pokaždé koupil zrovna skvělý kus. -
tak se bez podivat na drahe herni mysi ostatnich vyrobcu a jeste si reknes jaka je razer lidovka.
-
predrazeny? oproti cemu? Stoji stejne jako veci ve stejne vykonostni kategorii od ostatnich vyrobcu.
-
Tady se jen jedná o hate na straně poměru cena/kvalita.
I když ten VR Kit vypadá docela levně, když vezmu v potaz, že OR má stát asi 300$ -
Hmm... zajímavé, já používám myši a klávesnice od Razeru už tak deset let a nemohl bych říct ani půl křivého slova. Vcelku rád bych věděl, jestli nenávistné plivance na značku mají základ v nějakých negativních zkušenostech, nebo je to součástí dnešní kultury nespokojenosti naprosto se vším...
-
neurazej mys.
-
To bude stáť 3x toľko čo OR a ešte bude človek musieť dúfať, že to komunita dotiahne *7*
-
zkoušel jsi někdy hrát na myši od Apple? *4*
-
od razeru ani stare fusakle
predrazene smejdacke na cerno nabarvene apple -
Razer je dobrá značka, neviem čo vám tak strašne vadí, snažia sa neustále inovovať a neboja sa investovať do produktov na ktoré väčšina ich konkurentov nemá odvahu. Mňa od nich odrazuje len to ich otrasné logo :) A táto ich VR nie je pre Oculus zatial žiadna konkurencia ale idú na to dobre, podstatné je sa čo najrýchlejšie rozšíriť medzi vývojárov.
-
já už mám dva roky Abyssus a žádnej problém, teď jsem dokoupil Nagu a jsem maximálně spokojený, předtim jsem měl Logitech asi za dva litry a odešla po necelym roce
-
Kdyby raději investovali čas do kvality. Většina si raději připlatí za kvalitnější výrobek než aby chodily po půl hodině na WC zvracet.