Recenze Acer Predator Helios 700: Herní dělo s vysouvací klávesnicí
-
No jo furt, je to všechno fakt neskutečný.
-
Asi hezke na kratke cesty, jen se domnivam ze ta cilovka (ktera to oceni) bude relativne mala.
Na cestovani na trochu "delsi" obdobi (tyden+) uz si spis dovedu predstavit nechat si udelat custom krabicku ala mini-stx/pci-e riser + gpu z boku + nejakou prtavou [cti custom] case. Hodit do kufru a mit na haku (vytahnout az na pokoji a parit dle chuti). Bude to male, bude to lehke a relativne levne. Zaroven se to da osadit mnohem kvalitnejsimi dily (2666Mhz/CL19 pameti, Intel CPU a jen jeden SSD disk mi prijdou vazne jako bida).
Ale hlavni pointa je jinde -- na sluzebce se s takovou tezkou bestii tahat proste nebudu, takze alternativou k tomuto je tahat dva notasy (jeden v praci na noseni, jeden na zabavu... ale to uz je zase neospravedlnitelne pro me).
Jinak ale design se mi celkem libi ;-)
-
Sam vlastnim MSI GT73 6RF Titan Pro (Kupoval jsem hned jak vysel) (Predtim jsme mel Alienware 17 2013) a muzu rict, ze od MSI si uz nekoupim ani zlamanou gresli... Za ty neskutecne penize co jsem vysolil ten notebook vylozene srot nedodelanej - 4x na reklamaci jsem jej mel. Na druhou stranu Alienware zpracovani mel neskutecne vypiplany a na urovni a to nemluvim ani o tom krasnem desingu.
Notebooky na hry jsem si kupoval z duvodu toho, ze ziji v zahranici a chtel jsem neco mobilniho a zaroven vykoneho - i za ten neskutecnej financni obnos...
-
To se nepovedlo.Model 500 byl super.Je nesmysl tam dávat takové procesory.I MSI GT76 nestojí za nic.Naposled se povedl model GT73.Nove modely nestojí na nic.
-
Kolik jsi mel hernich NB ? Ja uz par ano a tyhle problemy jsem nikdy nemel, ale to bys musel pocitat s tim, ze herni NB je proste otazka ne triceti tisic :)
-
Jakmile se rozjedou větráky, notebook se při hře dokáže uchladit, navíc díky té výklopné klávesnici nemáš ruku nad těmi nejžhavějšími komponenty, takže to nepálí.
Maximální výkon notebook udrží pár sekund :-D - to je jen "burst" boost, tedy power limit povolený, aby ntb udělal rychle nějakou úlohu, načež takty zase zkoriguje na dlouhodobě udržitelnou úroveň. Tak to u notebooků dnes funguje, u malých tenkých ntb na web ti ten burst stačí, bohužel u herního stroje ten výkon potřebuješ dlouhdobě, takže pak o výkonu vypovídá spíše ta úroveň po "korekci". To je ostatně popsáno v recenzi.
-
Jak dlouho to vydrží běžet na maximální výkon než si na tom usmažím prsty a následně spadne výkon díky teplotní ochraně?