Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • táhni na FUKAnet
  • Mart9
    Je někde v té recenzi napsáno, jak se mu líbil ten minulý Hitman film?
  • Spis jsem myslel castejsimu nebo lepe pravidelnejsimu. Ale asi nema tolik casu a hlavne by musely casteji vychazet hry, ktery by ho bavily. Prece jenom dokoukat nepovedenej film je snazsi nez dohrat nepovedenou hru, zvlast kdyz u toho usne :D
  • Jack1947
    Taky se divím že tenhle veterán a člověk co se vyzná ve hrách jako ve filmech (možná víc) nerecenzuje i tady občas hry... to je škoda. Talentu.
  • Jack1947
    Tak dobře no... jsem to bral jako komunita že tady jsme na Games... ale nic no.
  • Tilwaen
    Když mohl být Ludvík XIV. státem, proč by nemohl být Jack gamesem?
  • Tilwaen
    Super recenze, pobavila *1*

Agent 47 je v tomto filmu jednak velmi mladý (herci je 33 let) a jednak vypadá a chová se jako mentálně retardovaný.
  • Franta hry pořád občasně recenzuje na fffilmu bez jakéhokoliv přičinění Games.
  • Super! Franta je obrovska legenda a hrdina meho mladi i soucasnosti. Je dobre, ze publikuje zde na games, i kdyz jsou to veci z ffilm. Treba se diky Games vrati k obcasnemu recenzovani her, to by bylo, co? :D
  • nightborne
    Tak tak, donutilo mě to globálně vypnout voice chat, když tam během každýho kola vříská nějaký dítě >_>
  • Ja bohuzel hraji World of Tanks, takze prumerny chatlog jednoho zapasu vypada asi nasledovne: "siemka" "ktos polak?" "cau cz/sk" "ahoj das platoon?" "wtf is that alien language?" "**** you t32 lol nub using gold" "ahahahahhahahaha" "ces do klanu?" "cmon guys cover the other flank" "gg another lose 32% chance" "halo slysis me"... achjo achjo. Po par bitvach jsem musel vypnout chat. Pripadam si pomalu jako Drda - bavi me onlinovky, ale nebavi me ti lidi tam...
  • Jack1947
    I saw the devil parádní souhlas... více takových filmů... ale docela starý no už.
  • Jsme? Ty nejsi nic Jacku... ale až si uděláš vlastní web, tak si tam můžeš psát co chceš. Věřím, že ve tvém případě je čtenost zaručena.
  • MickeyMutant
    Poeticko-filozofický art s kladivem.
  • nightborne
    Oldboy se svoji atmosférou, tíživostí a mindfuckem takovému Rudovousovi či Rašómonu suverénně vyrovná, hele =). Ale sto lidí, sto chutí, co už =).
  • Oldboy. Docela dobré syrové akční nářezy mají taky korejci - Viděl jsem ďábla, A Bittersweet Life, Chugyeogja. A ano, Oldboy je bezduchý. Když budu chtít film k zamyšlení, tak si pustím něco od Kurosawy
  • Jack1947
    Stala se z toho klasická Gangsterka, navíc s nesmyslními postavami )Např ten dlouhovlasý co tam ani neměl snad hrát to umřel 2x nebo co?)...
  • nightborne
    Dvojka podle mě měla svý silný scény, o tom žádná, ale nebyla to tak ryzí syrová akce bez příkras, která lidi - včetně mě - okouzlila na jedničce =).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit