Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak tos byl ty? *15*
  • fuka je mytus, takze by mel kolovat jenom v ramci lidovy slovesnosti, za to pro games palec nahoru *5*
  • Mart9
    Games je jediná stránka na světě, která má u Fuky not found *2*
  • můžu se zeptat co se ti stalo? Nějak nechápu co tě na mém příspěvku tak rozhodilo, jenom jsem čekal že bude mít Fuka tady, alespoň profil jako každej jinej autor
  • Tam jsou tak tvrdý ze Star Wars že mi z toho pokaždý bliká moje světelná šavle...
  • to je spatny, kdyz blboun nema co delat a zas*ra fora totalnima hemama. Najdi si praci.
  • Fuka je láska, Fuka je život! *14*
  • Ach boze, at uz zacne skola a decka musi zpatky k sesitum, protoze cist tyhle magory je k vytrhani si vsech vlasu. Jsem rad, ze se zde objevila recenze filmu, nebot jsem o filmu vedel, ale jelikoz se o filmy vubec nezajimam, totalne me minulo to, ze vysel.
  • to je špatný když autor nemá profil, http://games.tiscali.cz/games/autor/frantisek-fuka
  • Reakce na trolly a vecne nespokojence pode mnou: Skvele ze preberate recenzie na filmy ktore suvisia s hrami. Ze Hitman bude fail bolo jasne uz od castingu, ale od FF si rad precitam aj takuto recenziu. Hlavne ak realne zhodnoti film, co sa aj stalo.Veci v suvislosti s hrami na games vzdy patrili, patria aj budu patrit.
  • haters gonna hate
  • Si říkám kterej Gamesák teď recenzuje fimly a von to Fukér.
  • cumpi3
    Jdi na moviezone...tam maj vanoce z E3 a z traileru na hry obzvlaste...jinak nechapu problem, je to film podle herni predlohy...
  • Sorry, spletl jsem si server, jdu najít nějaký filmový kde si přečtu o hrách.
  • Nevím no, recenzi na film a patřičnou diskuzi jsem si už užil před týdnem na serverech k tomu určeným. Tady to jde vážně nějak do kopru, proč radši Fuka nenapíše nějakou "herní" úvahu?
  • MickeyMutant
    Solte bulvám, tepláci!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit