Přejít na výpis diskuzí
Recenze Hitman: Agent 47 - další film podle hry, další promarněná šance
30.8.2015 | František Fuka
76 příspěvků
-
na csfd to má 58 procent. Možná se na to časem podívam, takové bezduché akční gulity pleasure občas nezaškodí, něco na způsob Oldboy nebo totálního akčního nářezu Zátah
Filmy podle her nebo hry podle filmů většinou za moc nestojí, s jedinou výjimkou - svět Star Wars. Většína SW her byla vážně dobrá. -
-
Počkej...počkej.. počkej počkej počkej počkej! Vážně jsi právě označil Oldboye za bezduchou akčňárnu? Ale no tak...
(Jinak s Raidem souhlas, to je jedna z nejlepších pure action odreagovaček, se kterou jsem kdy měl tu čest) -
-
Oldboy. Docela dobré syrové akční nářezy mají taky korejci - Viděl jsem ďábla, A Bittersweet Life, Chugyeogja. A ano, Oldboy je bezduchý. Když budu chtít film k zamyšlení, tak si pustím něco od Kurosawy
-
-
I saw the devil parádní souhlas... více takových filmů... ale docela starý no už.
-
Oldboy se svoji atmosférou, tíživostí a mindfuckem takovému Rudovousovi či Rašómonu suverénně vyrovná, hele =). Ale sto lidí, sto chutí, co už =).
-
-
Poeticko-filozofický art s kladivem.
-
-
-
"Jinak s Merantau (Raid/Zátah) souhlas" Škoda že druhej díl na úspěch nenavázal... uvidíme co díl třetí on možná myslel americký remake Old boy který se mnohým už tolik nelíbil...
-
-
Dvojka podle mě měla svý silný scény, o tom žádná, ale nebyla to tak ryzí syrová akce bez příkras, která lidi - včetně mě - okouzlila na jedničce =).
-
-
Stala se z toho klasická Gangsterka, navíc s nesmyslními postavami )Např ten dlouhovlasý co tam ani neměl snad hrát to umřel 2x nebo co?)...
-
-
-
presne, old boy je pure pkeasure, zadna guilty
-
-
-
Ted sem to dokoukal a konec mi trochu připoměl konec z Absolution. Hehe taky na střeše s helikoptérou... co na to říct tak 55%, možná že to bylo i lepší jak minulý Hitman ten byl marný... škoda že to nebylo pokračování "Quinn" mi stále připomínal právě Quinna takže to šlo celkem špatně si myslet že to je Agent47... blbost ale koukat se na to dalo i! *3*
-
Super! Franta je obrovska legenda a hrdina meho mladi i soucasnosti. Je dobre, ze publikuje zde na games, i kdyz jsou to veci z ffilm. Treba se diky Games vrati k obcasnemu recenzovani her, to by bylo, co? :D
-
-
Taky se divím že tenhle veterán a člověk co se vyzná ve hrách jako ve filmech (možná víc) nerecenzuje i tady občas hry... to je škoda. Talentu.
-
Franta hry pořád občasně recenzuje na fffilmu bez jakéhokoliv přičinění Games.
-
-
Spis jsem myslel castejsimu nebo lepe pravidelnejsimu. Ale asi nema tolik casu a hlavne by musely casteji vychazet hry, ktery by ho bavily. Prece jenom dokoukat nepovedenej film je snazsi nez dohrat nepovedenou hru, zvlast kdyz u toho usne :D
-
-
-
Solte bulvám, tepláci!
-
-
Tak tos byl ty? *15*
-
-
Ne, ten je z propagace.
-
-
-
Nevím no, recenzi na film a patřičnou diskuzi jsem si už užil před týdnem na serverech k tomu určeným. Tady to jde vážně nějak do kopru, proč radši Fuka nenapíše nějakou "herní" úvahu?
-
Sorry, spletl jsem si server, jdu najít nějaký filmový kde si přečtu o hrách.
-
-
Jdi na moviezone...tam maj vanoce z E3 a z traileru na hry obzvlaste...jinak nechapu problem, je to film podle herni predlohy...
-
-
Tam jsou tak tvrdý ze Star Wars že mi z toho pokaždý bliká moje světelná šavle...
-
-
-
haters gonna hate
-
Najlepsia recenzia za poslednu dobu co som cital :)
vdaka